Новини

19.03.201109:12

Първи снимки от "Островът" на Камен Калев

Първите снимки от заснемането на новия филм на Камен Калев "Островът” с участието на Летисия Каста и Туре Линдхарт, публикува cinefish.bg. Ето и основният екип зад "Островът" Режисьорът Камен Калев e завършил академията за киноизкуство “Ла Фемис” в Париж – Франция. Автор e на филма... прочети още »
19.03.201108:57

Зад сцената на "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part...

Звездите от приключенската сага говорят за последния филм "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2": прочети още »
19.03.201108:05

Рокля на Кейт Мидълтън продадена за 90 000 евро

Прозрачна рокля, помогнала на Кейт Мидълтън да грабне погледа на бъдещия си съпруг принц Уилям бе продадена за 90 000 евро, разбивайки очакваната цена за леко неприличното облекло. Прозрачната черна одежда, носена от Кейт по време на благотворително модно шоу в университета Сейнт Андрюс в Шотландия през 2002 бе продадена в претъпкана... прочети още »
19.03.201107:54

Най-великите метъл парчета според Gibson

Производителят на култовите китари Gibson състави списък на 50-те най-велики метъл парчета на всички времена. Класацията е изготвена чрез гласуване на посетителите на сайта на Gibson. Като номер едно е посочено Master of Puppets - пилотното парче от третия студиен албум на Metallica, издаден през 1986 г. Джеймс Хетфийлд и компания фигурират... прочети още »
19.03.201107:48

Чарли Шийн ще заработи $7 милиона за един месец

Чарли Шийн може да спечели седем милиона долара за един месец със собствен моноспектакъл. Така актьорът има шанс да стабилизира финансите си, след като го уволниха от сериала "Двама мъже и половина." Част от средствата звездата ще дари на пострадалите при бедствията в Япония. Шоуто на Шийн изисква скромни средства, защото... прочети още »
18.03.201110:58

Шакира и Дилма Русеф ще обсъдят проекти в помощ на деца

Латино звездата Шакира пристигна в Бразилия. Предстои й среща с президента на страната Дилма Русеф. Двете ще обсъдят проекти в помощ на деца. Инициативата е на фондацията АЛАС. Тя се занимава с образователните и здравните проблеми на децата от бедни семейства. Шакира заяви, че за Бразилия е истинско щастие, че има жена за държавен... прочети още »
18.03.201110:18

Кевин Костнър ще играе в нова версия на "Супермен"

Носителят на “Оскар” актьор и режисьор Кевин Костнър е подписал договора си за участие в мащабната фантастична продукция на режисьора Зак Снайдър и продуцента Кристофър Нолан, "Superman: Man of Steel". “Superman: Man of Steel” ще е първото  участие на Костър във високобюджетен филм от 14 години насам.... прочети още »
18.03.201109:30

"Другата" Червена шапчица от днес е по кината

От днес по кината тръгва "Червената шапчица", но не бързайте да водите децата си на кино. Филмът няма нищо общо с приказката на братя Грим. Лентата по-скоро микс между "Селото" на М. Найт Шаямалан и "Здрач". В това няма нищо странно предвид факта, че режисьор е Катрин Хардуик, работила по първата част от... прочети още »
18.03.201108:56

Колин Фарел и Риана не са гаджета

Слух за връзка между Риана(Rihanna) и Колин Фарел(Colin Farell) се носи в последно време в Холивуд. Източник на People.com, обаче твърди, че няма абсолютно нищо вярно в това. "Те дори не са се запознали официално," казва източникът на светското издание. Срещата им в ресторант в LA е била абсолютно случайна: “Колин е бил на... прочети още »
18.03.201108:19

Джъстин Тимбърлейк и Мила Кунис са новата холивудска двойка

Новият филм с участието на Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк много напомня романтичната комедия "Просто секс" с Натали Портман и Аштън Кътчър. "Приятели с привилегии" ("Friends with benefits") представя историята на Дилън (Джъстин Тимбърлейк) и Джейми (Мила Кунис), които са прекалено заети, за да си намерят... прочети още »
17.03.201111:55

Ариел и Снежанка са перфектните жени

Майките, които не четат на дъщерите си приказките за Снежанка и Малката русалка, бъркат много и рискуват децата им никога да не разберат разликата между добро и зло, предупредиха експерти. Историите за седемте джуджета и приказките за Снежанка, Рапунцел и Пепеляшка са особено важни за хармоничното развитие на младите момичета, обясниха... прочети още »