Новини

01.03.201108:08

Google поздравява света с Баба Марта

Най-голямата търсачка Google поздрави света с Баба Марта, изписвайки своя традиционен логотип на главната си страница с преплетени бяло и червена връв, наподобяващи българска мартеница. Търсачка номер едно в света разполага със списък от важни дати и празници, за които се подготвят специални празнични логотипи. Те могат да бъдат както... прочети още »
28.02.201114:14

Зелена светлина за "Бриджит Джоунс"3

Ще се снима "Бриджит Джоунс "3 , съобщи "Сън". Следващата серия от "Дневникът на Бриджит Джоунс" и "Бриджит Джоунс: На ръба на разума" отново ще ни срещне със забавната британка, която в крайна сметка открива любовта. Според информацията, актрисата Рене Зелуегър не се е поколебала да каже... прочети още »
28.02.201112:34

"Гномео и Жулиета" оглави щатския боксофис

Анимационният разказ за препятствията пред любовта на градинските джуджета "Гномео и Жулиета" се изкачи от трета позиция през миналия уикенд на върха на северноамериканския боксофис с общи приходи от 14.2 милиона долара. Автор на музиката на творбата е Елтън Джон. Премиерната комедия "Ергени за седмица" (Hall Pass) на... прочети още »
28.02.201111:56

Диор уволни Джон Галиано

Британският дизайнер Джон Галиано, който беше арестуван в Париж, след като влезе в конфликт с двойка, отправяйки и антисемитски и расистки обиди, беше отстранен от поста му в модна къща Диор "в очакване на резултатите от следствието", съобщи модната къща. "Модна къща Диор заявява най-твърдо политиката си на нулева... прочети още »
28.02.201109:56

Най - добре облечени звезди на Оскарите

Червеният килим на Оскарите е мястото, където звездите и техните дизайнери са в истинска надпревара за първите места в класациите за най - елегантна актриса. Бременната Натали Портман, както и родилата преди малко повече от месец Пенелопе Крус показаха, че са в отлична форма. На церемонията доминираше червеният цвят и различните форми на... прочети още »
28.02.201108:54

Адел продължава да е номер 1 в британските чартове

Адел задържа доминирането си в британските чартове, което все още подсилено от силното и изпълнение на връчването на наградите "Бритс", съобщава Official Charts Company. Британската изпълнителка, носителка на "Грами" зае първите две места в класацията за албуми, като новият й "21" остана на върха, а дебютният... прочети още »
28.02.201107:12

"Речта на Краля" взе Оскар за най-добър филм

"Речта на Краля" получи най-голямото отличие на Американската филмова академия, като беше отличен с Оскар за най-добър филм. Филмът беше номиниран общо в 12 категории, а Колин Фърт получи наградата за най-добър актьор за играта си на бъдещия крал Джордж VI, който се бори с тежкото си заекване, за да поведе страната. 50-годишният... прочети още »
26.02.201116:24

Kонцерт на Kирил Калев и приятели

Кирил Калев е радио-журналист, експерт по интеркултурна комуникация и международни отношения, автор на песни и изпълнител. Има дългогодишен опит в акустичната поп и рок-музика, баладата, широк репертоар от песни на български, английски и френски език.     Повече от 25 години той работи и музицира с много български и чуждестранни... прочети още »
24.02.201112:12

В навечерието на Оскарите слушайте филмова музика по FM+!

Часове преди най - голямото събитие в света на киното, Оскар-ите на 27 февруари (неделя), по Радио FM+ цял уикенд ще звучи най - добрата филмова музика! Ще ви зарадваме със страхотен подбор от наградени и номинирани за най - престижната награда песни, сред които "Have You Ever Really Loved A Woman?" на Брaян Адамс и Пако де Лусия,... прочети още »
24.02.201109:42

"Писък" се завръща

Четвъртият филм от поредицата "Писък", дефинирала хорър жанра, излиза в България на 15 април, едновременно със свтовната си премиера! Петнадесет години след като Уес Крейвън създава нискобюджетния филм на ужасите, в „Писък” 4 виждаме Сидни Прескът (Нийв Кембъл) десет години след като оцелява от нападенията на психопата... прочети още »
24.02.201108:57

Марая Кери пяла на Муамар Кадафи за $1 милион долара

Фамилията на Муамар Кадафи е платила на Марая Кери един милион долара, за да изпее четири песни на купон по случай Нова година, който се е състоял на Карибите. Това пише в дипломатическа телеграма, публикувана от уебсайта Уикилийкс. Певицата е получила парите, за да пее на новогодишно парти през 2009 г., организирано от семейство Кадафи на... прочети още »