Новини

14.06.201008:23

Сър Елтън Джон пя пред повече от 20 хиляди души в София

Още слънцето прежуряше над стадион Локомотив в София , когато изнанадващо за 20 хилядната публика, скромно и дори плахо на сцената пристъпи сър Елтън Джон! Часът бе едва 20.15 и голяма част от хората с билети все още бяха извън стадиона, когато английският благородник се поклони на българската публика и шоуто започна.(виж... прочети още »
11.06.201008:07

На SOFIA ROCKS 2010 ще се влиза само с билет и гривна

За първи път на Sofia Rocks организаторите ще изградят предварителни пунктове за проверка на билети и поставяне на фестивални гривни. На стадиона ще се допускат само тези, които имат билет с гривна! Пунктовете за проверка на билети са изнесени извън охранителните заграждения на стадиона, за да се избегнат струпвания на много хора на... прочети още »
10.06.201010:51

Тричасово супер шоу откри Мондиал 2010. Изтеглете програмата от тук

С тричасов, грандиозен спектакъл на стадион „Орландо" в Совето, предградие в столицата на РЮА -  Йоханесбург  започна първото Световно първенство по футбол на африканския континент. Днес стартира надпреварата в Мондиал 2010 с първият мач между отборите на Южна Африка и Мексико, а след него Франция се изправя срещу... прочети още »
10.06.201009:07

Топ 5 на най – добрите химни на световни първенства

Започва най - големият футболен празник – Мондиал 2010 в Юар. Жалко е, че България не успя да се класира, но и без нашите момчета, футболните фенове вече чакат с нетърпение утрешния ден и са отворили първите бири. За още по – висок градус на настроението, ви предлагаме една ункална  класация – топ 5 на футболните... прочети още »
09.06.201016:24

Виж новия клип на Лейди Гага, "Alejandro"

В световния ефир официално дебютира чаканият с огромен интерес нов клип на Лейди Гага, "Alejandro". Поредното видео предизвикателство, което ексцентричната певица предлага на своите фенове, е към сингъла "Alejandro" - част от последния й албум "The Fame Monster", който излезе в края на 2009 година.... прочети още »
09.06.201014:37

Линдзи Лоън пак отърва затвора

Актрисата Линдзи Лоън успя да избегне ареста си, след като наруши условията за освобождаване под гаранция. Поводът за новите и проблеми, е че гривната, чрез която се следи дали актрисата пие алкохол, се е задействала. Съдия Марша Ревъл издаде заповед за ареста й, като разпореди адвокатът на Лоън и представител на прокуратурата да се явят на... прочети още »
09.06.201010:13

Еминем прави дуети с Риана и Пинк

В мрежата вече се намират  две от парчетата, включени в предстоящия нов албум на хип-хоп звездата от Детройт, Еминем. Става въпрос за чаканите с огромен интерес дуетни песни на рапъра с не по-малко известните му колеги от музикалния бранш -  Риана  и поп/ рок звездата Pink. Love the Way You Lie с Риана и Won't Back... прочети още »
09.06.201009:18

Деми Мур пак ще се разголи, но този път в автобиография

Холивудската актриса Деми Мур пише мемоари, съобщава Ройтерс. В книгата си звездата ще разкрие подробности за трите си брака, личния й живот и шеметната й кариера, продължаваща над 30 години. Очаква се мемоарите, които все още не са озаглавени, да излязат на книжния пазар през 2012 г. Актрисата, чието истинско име е Деметрия Джийн Гайнс... прочети още »
09.06.201008:52

Хиляди фенове на Джако ще се поклонят на гроба му

Феновете на Майкъл Джексън ще бъдат допуснати на гробището в Гленсдейл на годишнината от смъртта на Краля на попа, съобщи местната полиция. Ранди Джексън съобщи, че гробището ще бъде отворено за обществеността на 25 юни, така че феновете да могат да изразят почитта си към Джако. Те обаче няма да бъдат допуснати в големия мавзолей, където... прочети още »
08.06.201010:27

Take That и Роби заедно пак?

Роби Уилямс и Гари Барлоу подготвят дует. Сингълът ще излезе през октомври. Това е първата съвместна песен на двамата бивши колеги от "Take That" от 1995 година, когато Роби Уилямс напусна групата. Песента е написана заедно от двамата музиканти и се казва "Shame". Дали сътрудничеството между Роби Уилямс и Гари Барлоу... прочети още »
08.06.201009:24

Чарли Шийн май ще лежи в затвора

Дали холивудският актьор Чарли Шийн , известен и от сериала ”Двама мъже и половина”, ще лежи в затвора ще стане окончателно ясно на 12 юли. Той е обвинен от съпругата си, Брук Милер, че на 25 декемери по време на семейната им ваканция в Аспен я е заплашил и нападнал.  Чарли вече прекара няколко дни зад решетките преди да... прочети още »