Новини

19.03.201023:02

Един италианец в ефира на Радио FM+. Кой е той?

От няколко дни Радио FM+ звучи по различен начин. Винаги най-добрата музика ви гарантира настроение и нон–стоп забавление 24 часа, 7 дни в седмицата. Е, още на третия обаче се разрази истинска стихия от въпроси във Фен-страницата на Радио FM+ във Facebook. Кой е италианецът? Как се казва италианската песен? Харесва ли ви италианската... прочети още »
14.03.201018:29

Роби Уилямс помага на Марк Оуен да се справи с алкохола

Роби Уилямс помага на бившия си колега от "Тейк Дет" Марк Оуен да се справи с алкохолизма си. Оуен, който вчера призна, че е изневерявал най-малко десет пъти на съпруга си Емма Фъргюсън, разказа, че от години имал проблеми с алкохола, но отчаяно се опитвал да се справи с проблема. Роби, който два пъти се подложи на лечение заради... прочети още »
14.03.201018:22

Ейми Уайнхаус завладява и модата

Британската изпълнителка Ейми Уайнхаус ще пусне своя модна линия съвместно с британската марка "Фред Пери". Откакто изпълнителката стана известна на световната музикална сцена, тя стана и предвестник на тенденциите, които този път ще бъдат вдъхновени от нейното собствено име. Може би опиянена от успеха, Ейми иска да се изяви в... прочети още »
13.03.201022:59

Sugababes представиха новия си албум Sweet 7

Sugababes представиха новия си албум Sweet 7 в най-тренди клуба в Лондон Supperclub. Събитието беше разделено на две части - матине, на което присъстваха фенове, закупили си билети през официалния сайт на бандата, а след това кабаре за VIP гости и официалното представяне в клуба. Supperclub беше декориран с огромни бели легла,... прочети още »
12.03.201020:36

Лейди Гага попадна в затвора – вижте ВИДЕО

При скандалното поведение, което демонстрира, време беше Лейди Гага (Lady Gaga) да попадне в затвора. Е, този път обаче й се размина, защото присъствието й зад решетките е само част от новия клип Telephone, който вече можете да видите: Съвместната песен на Лейди Гага и Бийонсе, което се очакваше с голям интерес от феновете, сега е... прочети още »
11.03.201020:42

„Мисия Лондон” с официален трейлър

На 12 март 2010 г. (петък) ще бъде излъчен официалният трейлър на „Мисия Лондон” в над 50 киносалона в цялата страна. Киноманите ще могат да видят нова порция култови фрази и да се подготят за филмовото събитие на годината.  „Мисия Лондон” ще бъде завършен до броени дни в Швеция - една от страните копродуценти,... прочети още »
11.03.201020:34

Девет нови кандидатки за "Жена номер 1 на България"

Нови девет кандидатки за титлата "Жена номер 1 на България" вече могат да се видят в галерията на конкурса. "Фейс контрол" стартира в началото на Март и до края на месеца ще търси Лицето на Радио FM+. Условията на промоцията допускат до участие само дами над 18г. Пълните правила на промоцията, както и сроковете за... прочети още »
08.03.201014:48

Изненадващ провал за ”Аватар” на Оскари 2010

"Войната е опиат" на Катрин Бигълоу, бивша съпруга на Джеймс Камерън, грабна Оскарите за Най-добър филм и Режисура. Най-добрата актриса в главна роля се оказа Сандра Бълок („Сляпата страна“), която по-рано вечерта взе и Златна малинка за изпълнението си във „Всичко за Стив“. При мъжете отличието отнесе... прочети още »
07.03.201015:44

Лейди ГаГа и Беонсе пускат клипа Telephone

Дългоочакваното видео към дуета на Лейди ГаГа и Беонсе Telephone ще дебютира в световния ефир в четвъртък, 11 март. Премиерата ще бъде в американското шоу E! News. Режисьор на клипа е шведът Йонас Акерлунд, отговорен и за Paparazzi. Преди това той е работил и за някои от най-скандалните проекти на Мадона и "Продиджи". В... прочети още »
05.03.201022:22

Big Brother Family започва на 22 март – ще има 5 типа семейства!

„Big Brother  family” започва на 22 март, понеделник. В продължение на 12 седмици съквартирантите ще се надпреварват за зрителския вот и голямата награда от 200 000 лева, семеен автомобил и апартамент в центъра на столицата. „Big Brother family” ще бъде социален експеримент. Избраните участници са... прочети още »
05.03.201022:13

Лейди Гага и Роби Уилямс спечелиха награди "Ехо"

Лейди Гага беше избрана за най-добра международна певица, а Роби Уилямс - за най-добър международен певец на церемонията на наградите "Ехо" в Берлин, съобщи БТА. Лейди Гага измести за наградата Бионсе, Уитни Хюстън, Марит Ларсен и Пинк. Тя спечели още две статуетки - за най-добър дебют и за хит на годината. Съперници на Роби... прочети още »