Как да се омъжите за принц?

Искате ли да вървите по стъпките на Кейт Мидълтън и да се омъжите за принц?

Най-добрата стратегия е да работите в медия или в шоубизнеса. Добре е да сте завършили университет, най-добре той да е Кеймбридж. Трябва да спортувате, като е препоръчително да играете тенис. Освен това е хубаво да прекарвате свободното си време в Монако! Партитата също са добро място за запознанство с кралска особа. Колкото повече купони посещавате, толкова по-голям е шансът да срещнете принц. Все пак ако предпочитате спорта, имате по-големи шансове. Най-разпространените спортове в кралските среди са полото, плуването и тенисът.

Тъй като Кейт Мидълтън и принц Уилям се срещат в университета Сейнт Андрюс, където учат, се смята, че това е новият "кралски сватбен пазар". "Насочете се към топ университет, защото принцовете учат в такива. Най-добрият избор е Кеймбридж. Той е единственият, от който са тръгнали две кралски връзки.

Важен факт е, че европейските принцове по-често създават семейство с обикновени момичета и чужденки, отколкото принцовете от други континенти. "Около 71% от жените, които се свързват с европейски принцове, произлизат от обикновени семейства", твърдят авторите на проучването от сайтът за социално общуване Badoo.com.

Ето и списък на свободните принцове в Европа:

Принц Карл Филип от Швеция (31 г.)
Карл Филип е единственият син на настоящия крал на Швеция Карл Густав XVI. По реда за трона е втори след своята сестра. Принцът е известен като добър дизайнер и художник. Карл Филип се увлича се по футбол, плуване и ски, както и състезания с коли. Може и да не е пряк престолонаследник, но е доста атрактивен. Приликата му с актьора Орландо Блум е видима, а освен това наскоро приключи десет годишна връзка.


Принц Андреа Казираги от Монако (26 г.)
Андреа е първородният син на принцеса Каролина Монакска, сестра на принц Албер II. Той изглежда като филмова звезда и това не е случайно, тъй като е внук на Грейс Кели. Андреа прекарва детството си главно във Франция, а след това завършва история на изкуството в Канада. Наричан е "принцът с очи на ангел” от пресата, въпреки, че понякога влиза в схватки с папараците.

Принц Пиер Казираги от Монако (23 г.)
По-малкият брат на Андреа Казираги по нищо не му отстъпва. Принцът учи в Университет Бокони в Милано и говори отлично френски, италиански, английски и немски език, а също така свири на саксофон. Откакто живее в Милано, италианската преса му обръща много внимание. Той също като брат си е красавец, обича бохемския живот и е известен с многобройните си любовни афери.

Двамата принцове Андреа (с дългата коса) и Пиер заедно със сестра си Шарлот и принцеса Виктория


Принц Хари от Великобритания (26 г.)
По-малкият брат на бъдещия младоженец принц Уилям – Хари е един от най-ухажваните и желани ергени в света. За разлика от брат си, Хари е по-своенравен, с по-буен нрав и повече прилича на баща си, от колкото на покойната Лейди Даяна. Известен е с щурите купони и не е много изявен отличник. Затова пък  Хари е отличен войник. Той бе част от военната мисия на британските войски в Афганистан.


Принц Амедео от Белгия (24 г.)
Амедео е син на белгийската принцеса Астрид и херцог Лоренц. Той е на шесто място сред претендентите за престола, но пък е доста привлекателен и има дълъг списък с приятелки. Затова се смята за една от най-добрите партии в Европа. Завършил е престижния колеж "Седем дъба" в Кент и белгийската военна академия, както и Лондонската школа по икономика.


Принц Гийом от Люксембург (29 г.)
Освен че е чаровен, принц Гийом е и официален наследник на престола на Люксембург. Учил е в няколко висши учебни заведения, но не е завършил нито едно. Повече от науката му се отдава спорта, дори е играл за местен футболен клуб. Фен е и на ръгбито, плуването и волейбола.

Принц Феликс от Люксембург (26 г.)
Младият принц обожава спорта и тренира усилено поло и ски. Увлича се и по строителство. Много често представлява кралското семейство на различни спортни събития. Феликс завършва висшето си образование в Швейцария, където в момента работи като мениджър в швейцарска компания.


Принц Гийом (вляво) и Принц Феликс