Животът на звездите в снимки - Алекс и Момчил

В традиционната ни рубрика "Звездите в снимки" ви представяме звездите на Радио FM+ Алекс и Момчил. Те са млади, усмихнати и актьори по професия. На първо място обаче са радиоводещи, които от 7 сутринта ви будят от ефира на FM+.

Момчил Степанов е Мясищев по фамилия , но сами разбирате защо се представя с бащиното си име.Той е на 25 години, зодия Лъв, сутрин - радиоводещ, следобед - актьор на свободна практика, а през останалото време - всичко останало. Израснал е с музиката, от малък свири на китара и пее, но все още не е успял да превърне пеенето в професия. Все пак е имал и сериозни опити – разгледайте снимките в галерията. За всички фенки, Момчил има своята дама на сърцето и тя се казва Деси.

Александра Анева e Алекс от Kofen! , Аля  за приятелите си и Александра за съпруга си, който по съдбовни обстоятелства се казва Александър. Тя също е завършила актьорско майсторство в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", може да пее, но не като Момчил (чуй тук). Страстта на Алекс са пътешествията, вкусните ястия в приятна компания, животните, а най-много големите кучета. От лятото на тази година ведрият глас на Алекс ви буди рано сутрин, но театъра също добре я познава - тя има в биографията си три години в театъра в Ловеч и две в "Сълза и Смях" в София.


 

Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

Кайли Миноуг подписа договор с Джей Зи

07.02.2013

Деветгодишна мексиканка роди

06.02.2013

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Бременната Шакира показа голи снимки

16.01.2013