"И ... къде се намира този Кански филмов фестивал?"

Всички хора грешат, не правят изключение и известните лица.

В списъка на най-тъпите изказвания първото място е отредено на "Терминаторът" Арнолд Шварценегер. "Мисля, че гей браковете са нещо, което трябва да съществува между мъж и жена", убедително казал Арнолд, по време на мандата си като губернатор на Калифорния.

Първото място с Арнолд дели певицата Марая Кери: "Като гледам гладни деца по телевизията винаги плача. Не бих искала да съм толкова слаба, но всички тези мухи, смърт...."

Брук Шийлдс е категорична по отношение на пушенето и заради това заслужено заема третото място. "Пушенето убива, а ако си убит ще изпуснеш важен момент от живота си", казала в интервю бившата жена на Андре Агаси.

Чак на четвъртото място намираме блондинка и то не която и да е, пише БГНЕС. Преди време певицата Бритни Спиърс се изцепила: "Никога не съм искала да посетя Япония. Просто не обичам да ям риба, а знам, че в Африка е много популярна". Явно заради пеенето, географията е останала на заден план в живота на Бритни.

Колежката й Кристина Агилера не изостава много. Тя попитала публично: "И ... къде се намира този Кански филмов фестивал?"

Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

Кайли Миноуг подписа договор с Джей Зи

07.02.2013

Деветгодишна мексиканка роди

06.02.2013

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Бременната Шакира показа голи снимки

16.01.2013