Виж събитията от седмицата в снимки

В началото на седмицата поп звездата Риана публикува във Фейсбук десетина супер секси снимки от лятната си ваканция на Хаваите.

Певицата не спира с провокациите, тъй като само един ден по-рано барбадоската дива направи луд купон в публиката, а и на сцената на фестивала Coachella в Калифорния. Най-големият рок фест в САЩ, с който се открива и фестивалния сезон, събра куп знаменитости, сред които Кейти Пери, Нина Добрев, Линдзи Лоън, Флорънс Уелч и др. Концертите завършиха с едно уникално творение! Холограма на застреляния през 90-те години Тупак Шакур изненада, а и шокира с реалистичността си феновете. Рапърът Dr. Dre, който е автор на идеята да "съживи" рап идола сподели, че обмисля да направи холограми на Джими Хендрикс и Марвин Гей.

Най-красивата холивудска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит оповестиха, че са се сгодили и семейство Бранджелина ще стане официално през това лято. Актрисата не се стърпя и веднага показа годежния си пръстен на папараците.


Някои се събират, а други се разделят. Ева Лонгория призна, че е ужасно гадже и не е добра в запознанствата и за това не може да си намери партньор. Звездата от "Отчаяни съпруги" наскоро прекрати връзката си с брата на Пенелопе Крус – Едуардо.
Вокалистът на Maroon 5 Адам Ливайн скъса с руския топ модел Анна Вялицина, но това не оказа роля върху продуктивността на поп бандата. През седмицата официално излезе новият им сингъл "Payphone", а музикантите заснеха и клипа към него. Снимки от тези и други събития разгледайте в галерията.

Свързани новини

HBO отряза "Идолът" след един сезон

29.08.2023

The Weeknd с първа колаборация с Мадона

02.06.2023

The Weeknd си отива

16.05.2023

Виж най-горещите премиери в Кан

16.05.2023

"Double Fantasy": ново от The Weeknd

21.04.2023