Първият роден адвокатски сериал тръгва от 25 април

Първият български адвокатски сериал на име "Кантора "Митрани" тръгва от 25 април по ТВ7, като първият епизод от него бе официално представен днес пред медиите в сградата на Съюза на юристите в България, предаде dnevnik.bg.

Главният герой на име Берто Митрани (Любомир Младенов) е стар и много опитен софийски адвокат, който обаче е загубил зрението си още като юноша, но това не му пречи да надушва и усеща несправедливостта и да се бори с нея.

В кантората в работата му помагат амбициозният втори адвокат Борис Видолов (Атанас Михайлов), като още в първия епизод към тях като стажант се присъединява и чаровната Милена Хаджийска (Ралица Паскалева), която е фаворитка на Берто още от университетската аула, където той преподава право.

За да върви работата им гладко, в кантората неизменно за тях се грижи и г-жа Табакова (Меглена Караламбова), която е дългогодишна секретарка и довереник на Берто Митрани. Той обаче разчита и на още една здрава опора в живота си като слепец - на кучето водач Зиги.
Случаите, които адвокатската кантора поемат, ще са различни във всеки епизод, като основната част от тях са заимствани от българската съдебна практика, споделиха от екипа. Разплитането им и откриването на доказателства са представени увлекателно, като адвокат Митрани и неговите колеги разгадават загадките подобно на детективи, но служейки си с юридически оръжия.


Продукцията за ТВ7 е дело на MediaPro Entertainment, чиято работа зрителите познават и от сериала "Домашен арест", както и предаването "Гласът на България", които са част от програмата на Би Ти Ви.


 

Свързани новини

"Шестият ден"

15.01.2013

Гърдев е с 5 номинации за наградите Икар

11.01.2013

Любен Дилов-син се сгоди

03.01.2013

Стотици изпратиха Георги Калоянчев

21.12.2012

Влади Ампов - Графа представи албума си

18.12.2012