Звездите обичат да плетат, летят и готвят!

Плетенето хич не е звездно занимание, но седнете, за да не паднете от изненада от това колко много са знаменитостите, които се разтоварват с това „бабешко” хоби!

Двете куки са средство за почивка на актрисите Катрин Зита-Джоунс, Сара Джесика-Паркър, Ума Търман, Джулиан Мур и дори на младата Дакота Фанинг. Към холивудските звезди добавяме и една българка, която постигна добра кариера отвъд Океана – Соня Васи. Всички тези сексапилни и обожавани дами обичат да плетат и винаги, когато имат време се отдават на любимото си хоби.

Много неща се знаят за манекенката Кейт Мос, но е малко известно, че красавицата е фен на плуването. Тя обожава водата, но не просто да прави дължини в басейн, за да поддържа формата си. В последните години Мос се отдала на синхронното плуване, като дори е привлякла приятелката си Наоми Кемпбъл към това спортно хоби.

Странно занимание за свободното време има колежката им Клаудия Шифър. Супермоделът хербаризира паяци,червеи и бръмбари. Красавицата притежава и голяма колекция от насекоми, които обича да прерисува на хартия и да подрежда рисунките си в албуми.

Актьорът Том Круз е царят на разностранните хобита. Фехтовката е едно от тях, а друго е пилотирането на самолет. Круз дори има лиценз за пилот, който му позволява да вози пътници. Засега той предпочита да лети сам, като така сваля напрежението. За капак на всичко, холивудският герой се увлича от готвенето. Той може да се похвали с изключително богата колекция от готварски книги, като лично експериментира с рецептите в свободното си време.

Колегата на Круз, Джон Траволта е негов колега и в небето. Актьорът, освен за удоволствие, използва хобито си и за да помага на хора в беда. През 2005 г. лично пренасе със собствения си самолет хуманитарна помощ за пострадалите от урагана Катрина.

Бившата съпруга на Том Круз, Кейти Холмс, също е известна със своето хоби. Тя обожава сама да прави фотоалбуми. Хобито си има име - „скрапбукинг”. За да се снабдява с материали, Холмс отделя поне по $3000 месечно. Произведенията си тя подарява на своите близки.

Готвенето е често срещано хоби сред звездите. Ако има някой сред тях, който може да се нарече професионален готвач, то това е Гуинет Полтроу. Под готвене обаче не разбирайте лакомия! Актрисата е крайно критична към яденето на нездравословна храна и това й личи. Тя казва: „ако изям една баничка, после ще тренирам по два часа на ден, шест дни в седмицата!” Звездата има издадена книга с рецепти „My Father’s Daughter”, посветена на баща й, както и интернет сайт - goop.com, в който дава идеи и съвети за здравословен живот, йога и рецепти за добра фигура.

За сметка на възслабата Гуинет Полтроу, колежката й Мила Кунис има най-мързеливото хоби! Тя е луда по компютърни игри и по-специално по играта в мрежа „World of Warcraft”. Липсата на постоянни тренировки във фитнеса обаче не попречи на Кунис да бъде обявена за най-сексапилната жена от списание „GQ”.
Друг „мързеливец”, но със силно развито логическо мислене, е певецът Джъстин Бийбър. Той е рекордьор по подреждането на кубчето на Рубик! Личният му рекорд е 1 минута и 20 секунди и е поставен в телевизионен ефир на живо!


 

Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

Кайли Миноуг подписа договор с Джей Зи

07.02.2013

Деветгодишна мексиканка роди

06.02.2013

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Бременната Шакира показа голи снимки

16.01.2013