Класация за най-невлиятелните личности за 2012 г.

Бившият кандидат за поста президент на САЩ Мит Ромни, първата дама на САЩ Мишел Обама и поп звездата Мадона попаднаха в класацията на 25-те най-малко влиятелни личности в света през 2012 г., съставена от мъжкото списание GQ.

"Въодушеви ли някого Мит Ромни? Гласува ли някой за него с ентусиазъм? Разбира се, че не" – такава характеристика дава на съперника на Барак Обама на приключилите в САЩ президентски избори изданието, обяснявайки попадането му в антикласацията.

Първата дама на САЩ Мишел Обама се оказва в списъка заради това, че въпреки инициираната от нея общонационална кампания за борба със затлъстяването, жителите на САЩ така и не се справиха с проблема.

Звездата Мадона вече трябвало да отстъпи място на младите изпълнителки, които на всеки пет минути сменят тоалетите си, за да отвлекат вниманието на зрителите от ужасното си пеене, мислят съставителите на класацията.

В антикласацията е и колоездачът Ланс Армстронг. Вече бившият седемкратен победител в колоездачната обиколка на
Франция загуби всичко заради употребата на допинг – резултатите му бяха заличени, наградите отнети, договорите за реклама – прекратени.

Актьорът Адам Сандлър е включен в списъка, защото напоследък снима само бездарни филми. Изданието подчертава, че в класацията няма нито първо, нито последно място, тъй като "всички нули са равни".

Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

Кайли Миноуг подписа договор с Джей Зи

07.02.2013

Деветгодишна мексиканка роди

06.02.2013

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Бременната Шакира показа голи снимки

16.01.2013