Eros Ramazzotti в интервю за новия си албум и турнето, част от което е и България

Представяме ви специално интервю на Eros Ramazzotti посветено на новия му албум и на турнето "Perfetto World Tour 2015", част от което ще бъде и България. Певецът ще гостува за втори път у нас и интересът към събитието е огромен. Билетите за шоуто му в зала "Арена Армеец" на 26 септември вече са почти разпродадени. 
 
Преди да започне репетиции за турнето си, Eros е заснeл специални клипове, които ще се въртят на огромен екран зад гърба му. Кадрите ще представят исторически сгради в Рим. Очаква се изпълненията му да продължат над 2 часа, но времето ще зависи и от реакцията на публиката. Ако звездата хареса емоцията, която ще обземе залата, ще продължи с бисовете по своя преценка, съобщиха организаторите от "Жокер Медиа". По време на цялото си турне певецът ще пътува с български частен самолет. От кого е нает обаче, се пази в тайна.
 
Обиколката на Eros Ramazzotti ще продължи и през 2016 г. с няколко дати в Русия.
Един от най-известните италиански певци се определя като един обикновен и малко притеснителен човек. "Перфектността не съществува, това е просто дума", споделя Eros Ramazzotti  в интервю посветено на предстоящото му турне и албум озаглавени с непостижимото "Perfetto". Интервюто е любезно предоставено на Радио FM+ от Animato music. Вижте го!
 

 
Билетите за концерта на Ерос Рамацотти на цени от 60 до 150 лв. Деца до 7 години влизат без билет, ако не заемат място. Деца до 18 години влизат с придружител и декларация.

Свързани новини

Концертът на Eros е напълно разпродаден

02.09.2015

Ерос Рамацоти се завръща с нов албум

13.11.2012