Виж какво те очаква на Mood for food Street Fest vol.2

Ако още не си чул, от 20 до 22 септември на Малката главна в Пловдив (ул. „Райко Даскалов“) фестивалът, който предлага храна за всички сетива, ще се завърне с много интересни гости, вкусни предложения и много активности за малки и големи. 
 
Петъкът ще започне ударно с надяждане с бургери и тестване на фермерски продукти, а вечерта ще те забавляват и Rudi, Duli, Muden I Kukusheff. Разбира се, щандовете ще са пълни с всичко от здравословни граноли, през мексикански такоси и манджите на баба, чак до италиански и тайландски сладолед.
 
В събота те очакват най-разбообразни дейности и нови умения. Можеш да започнеш с правене на мандали и лотоси, да продължиш с работилица за сурови бонбони. А след всичко това не изпускай традиционното надяждане с люто.
 
И ако си мислиш, че второто издание на Mood for food Street Fest няма как да стане по-добро, нека ти кажем, че след като пробваш всички вкуснотийки, Ъпсурт ще се появявят на сцената, за да зарадват слуха ти. 
 
Да, точно така – Ъпсурт ще дойде под тепетата, за да нахрани още едно от сетивата ти.
 
А сега се чудиш -  остана ли нещо за неделя? Разбира се! Запазили сме работилницата за food фотография за десерт, за да можеш да направиш най-добрата Инстаграм снимка в последния ден от уикенда и лятото.
 
Май не ти трябва повече убеждение, но нека кажем, че ще има още селски лютеници, топъл хляб, свежи подправки, домашен мед и всякакви десерти. Препоръчваме ти да събираш багажа и апетита си и да се насочиш към Пловдив. 
 
Повече информация за фестивала, както и пълен списък с участниците ще откриеш на https://moodforfood.bg/. 
 
Проектът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.

Свързани новини


Коментари