Зодиите, които много обичат да се гушкат

Дългото гушкане е перфектен начин да постигнем повече близост с партньора ни.
 
Независимо дали ние прегръщаме или те повече обичат да го правят, това позволява на двойката да постигне една по-дълбока интимност в отношенията си. Доказано е също, че гушкането с любим човек помага за отделянето на хормона на щастието - ендорфин, както и за хормона на привързаността - окситоцин. Но, както е в повечето аспекти от живота, и тук зодията има значение. Според астрологията има шест зодии, които повече обичат да се гушкат от останалите. Ето кои са те: 
 

Овен

Както в зодиака и тук на първото място са представителите на зодия Овен. Това определено са най-големите гушкачи от зодиите. Те много обичат прегръдките и винаги ще намерят време да се погушкат с партньора си.

Рак

Хората от тази зодия много обичат да се гушкат, но и често водят дълбоки разговори, докато правят това. Те избират този момент, за да говорят за чувствата си. За партньорите на раците е важно да отделят това необходимо време за близост.

Лъв

Лъвовете обичат да прегръщат партньора си, като често го правят публично. Те няма да се поколебаят да се гушкат, докато са на кино например. Те просто имат нужда да демонстрират любовта на партньора си и го правят навсякъде. 

Телец 

Езикът на любовта на Телците е физическото докосване. Те никога не биха пропуснали шанс да се сгушат в партньора си. Те са изключително романтични и привързани, и смятат гушкането за сладък жест за демонстриране на любовта. 

Козирог

На пръв поглед може да изглежда малко странно, тъй като Козирозите се славят като по-дистанцирани, но всъщност те много обичат да се гушкат с любимите си хора. Те силно се привързват към партньорите си и много обичат да имат физически контакт с тях. 
 
Везни
 
Изтънчените и нежни Везни също много обичат дългото прегръщане. Меката им природа винаги е привлечена от гушкането с партньора им и те никога не отказват това.  Сн. Freepik

Свързани новини

Кои 4 зодии се влюбват в грешния човек

23.06.2021

Кои три зодии се влюбват в Близнаците

01.06.2021

Трите зодии, които ще ви разбият сърцето

11.05.2021

7 отличителни черти на зодия Телец

28.04.2021

Музикалният инструмент на всяка зодия

20.04.2021