Марая Кери вече е и кукла ''Барби''

Години наред с наближаването на Коледа една от най-емблематичните песни на Марая Кери започва да звучи навсякъде. Макар много хора да признават, че вече не могат да понасят парчето "All I Want for Christmas Is You", те асоциативно вече го свързват с Коледа.

Марая Кери и тази Коледа няма да излезе от домовете ни. Не само заради песента, но и заради куклата ''Барби'', която Mattel направи по неин образ и подобие. И, разбира се, куклата е със същата червена рокля, с която Кери е на клипа на "All I Want for Christmas Is You''. И не само. Визията е допълнена със същата усмивка, коса, микрофон и дори пръстена с пеперуди.

Куклатае досущ като носителката на "Грами" и вече е достъпна на цена от 75$ (или 135 лв.). Mattelуцелиха момента - точно навреме за празниците. "Като малка нямах много играчкиЕдинственото нещо, което наистина исках, беше "Барби Суперзвезда", заяви Кери пред сп. "People". "Когато за първи път започнах да работя по проекта, хората от компанията ми изпратиха няколко кукли и това беше много мило", разказа тя. Също така Кери споделя, че когато е работила по дизайна на своя модел е имала първоначално някои забележки. "Имах забележки за косата, а пък дизайнерите не позволиха деколтето на роклята да е прекалено дълбоко, но когато я видях в краен вид си казах, че е изключително сладка.'' Поп певицата споделя още, че е харесвала много ''Барби'' докато растяла и все още се радва на всичко свързано с популярната кукла.

Марая Кери не е единствената, изобразена като кукла. Шер, Бионсе и Тина Търнър също имат свои пластмасови версии, а отскоро и Кайли Дженър, която пусна своя "Bratz".

Mattel е продал повече от един милиард кукли Барби, а "All I Want for Christmas Is You" на Кери вече надхвърли повече от милиард стриймвания в Spotify. Така, че в комбинация очакваме голям успех за новата Барби Кери.

Свързани новини

''Барби'' навършва 65 години

07.03.2024

Коледен подарък от Райън Гослинг

22.12.2023

Русия забрани "Барби" и "Опенхаймер"

31.08.2023

Марго Роби и колко спечели от "Барби"

15.08.2023

Продукцията пак чупи рекорди

07.08.2023