Шварценегер, Уилис, Норис и Стейтъм вече са в София

Филмовите звезди Арнолд Шварценегер, Чък Норис и Джейсън Стейтъм пристигнаха в България в неделя за снимките на екшъна "Непобедимите 2". Късно през ноща журналисти очакваха и холивудската звезда Брус Уилис.

Първи пристигнаха Чък Норис и Джейсън Стейтъм, а час по-късно от VIP-а на Летище София излезе Арнолд Шварценегер. За бившия губернатор на Калифорния домакините от Ню Бояна Филм осигуриха брониран "Мерцедес" G-класа и солидна охрана. Арнолд Шварценегер се появи на Софийското летище заедно с председателя на българската федерация по културизъм и фитнес Александър Сталийски. Световната звезда, стартирала своята слава с филма "Конан Варваринът" през 1982 година, беше любезен с журналистите и отговори на няколко въпроса. Засега не е ясна програмата му у нас извън филмовите снимки, но е възможно той да се срещне с кмета на София Йорданка Фандъкова, както и с други политически фигури. По неофициална информация още днес премиерът Бойко Борисов ще посети снимачната площадка на "Непобедимите 2" в Бояна.

Снимките на филма ще продължат близо три месеца.  Продължението на "The Expendables" събра в България истинско актьорско съзвездие - Силвестър Сталоун, Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Чък Норис, Долф Лундгрен и Жан-Клод ван Дам. Все още не е известно кога у нас ще пристигнат Джет Ли и Мики Рурк, които също участват в екшъна.

Свързани новини

Никълъс Кейдж влиза в "Непобедимите 3"

07.11.2012

Сейдж Сталоун е починал от сърдечен удар

31.08.2012

Силвестър Сталоун загуби и сестра си

28.08.2012

"Непобедимите 2" отново e #1 в САЩ

27.08.2012

Норис няма да играе в "Непобедимите 3"

24.08.2012