Препоръчваме ви да гледате на кино:

"Новогодишна Нощ”( New Year`s Eve)

Това е празнична приказка съз звезден състав и безброй стоплящи сърцето романтични истории, пресичащи се на емблематичния Times Square в Ню Йорк. Името на режисьора Гари Маршал (Хубава жена) e още един гарант, че тук става въпрос за истински разнежваща и празнична комедия. В "Новогодишна нощ”  участват: Джесика Бийл, Робърт де Ниро, Мишел Пфайфър, Аштън Къчър, Хилари Суонк, Зак Ефрон, Лея Мишел, Абигейл Бреслин, Холи Бери, София Вергара, Сара Джесика Паркър, Джон Бон Джоуви.

Мисията Невъзможна: Режим Фантом (Mission: Impossible - Ghost Protocol)

Mtel IMAX посреща предпремиерата на дългоочаквания екшън с Том Круз на 15 декември (четвъртък), от 21:00, 23:40. Вижте повече за филма ТУК.

Котаракът в Чизми (Puss in Boots 3D)

Филмът е дублиран на български с гласовете на: Стоян Алексиев, Михаела Тюлева, Георги Стоянов, Стефан Сърчаджиев, Светлана Бонин, Симона Нанова, Петър Калчев и др., иначе в оригинал звучат латино любимците ни Антонио Бандерас и Салма Хайек. Далеч преди да се срещне с Шрек, прословутият боец, любовник и разбойник Котаракът в чизми се превръща в герой, когато се впуска в приключение с отраканата Кити Лапичката и с „мозъка” на компанията - Хъмпти Дъмпти, за да спасят родния му град.

Премиерите си в салоните правят два филма, които вече зарадваха феновете на европейското кино на Киномания 2011.

"Учебник по любов" (Manuale d'am3re)

В романтичната комедия на италианския режисьор Джовани Веронези участват Робърт де Ниро, Моника Белучи и Микеле Плачидо. Може да я гледате в кино Арена Запад.

"Меланхолия" (Melancholia)

В лентата на провокативния датски режисьор Ларс фон Триер се разглежда края на света през погледа на две сестри - в ролите са Кирстен Дънст и Шарлот Гинсбург. Филмът може да гледате в Арена The Mall.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024