В кината от днес

Кешбол (Moneyball)

Режисьор: Бенет Милър
С: Брад Пит, Джона Хил, Филип Сиймур Хофман, Дейвид Джъстис, Дарил Строубъри, Робин Райт, Катрин Морис, Крис Прат

Критиците отвъд океана обявиха Кешбол за най-добрия бейзболен филм, създаван някога. Това, както и присъствието на Брад Пит в образа на мениджъра Били Бийн, със сигурност е гаранция, че дори и да не сте фен на бейзбола, филма си заслужава.

50/50

Млад мъж превръща болестта в уникална възможност да изживее живота си. Това е забавна, трогателна и оригинална история за приятелството, любовта и оцеляването, където главната роля се изпълнява от Джоузеф Гордън-Левит (Генезис). Филмът е лична изповед на сценариста Уил Райзер, който е преживял своята битка с рака и е пределно наясно с този кошмар.

Когато падне мрак 3D (The Darkest Hour)

Зад този проект стои името на Тимур Бекмамбетов (Нощна и Дневна стража), който в случая е продуцент. Режисьор е Крис Горак, като това е вторият му филм след успешния дебют "Right at Your Door", който беше отличен на фестивала за независимо кино в Сънданс.

Тук Горак разполага с нелошия бюджет от 44 милиона долара, като голяма част от него е отишъл за разработването на специални ефекти, които да пресъздадат едно истинско извънземно нашествие в Москва.

Свързани новини

Адът - това сме ние

15.05.2024

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024