Джесика Частейн и Руни Мара са новите звезди в киното

Списание "Венити феър" (Vanity Fair) избра новите холивудски звезди. Те са представени в ежегодния брой на модната библия, който е посветен на голямото кино.

Номинираните за награда "Оскар" Руни Мара и Джесика Частейн са "новите звезди на 2012 година". Те красят корицата на списанието, а светът се влюби в тях заради ролите им в "Мъжете, които мразеха жените" и "Дървото на живота".

Красавиците демонстрират чар, романтика и изящество в оригинална фотосесия, реализирана от прочутия фотограф Марио Тестино. Под обектива му са попадали едни от най-обаятелните и влиятелни личности на нашето време.

Освен Руни Мара и Частейн сред новите звезди на 2012 г. са Дженифър Лорънс, номинирана миналата година за "Оскар", която скоро ще завладее големия екран с "Игрите на глада", Миа Уасиковска от филма "Албърт Нобс" и Шейлийн Удли, която играе дъщерята на Джордж Клуни в "Потомците" .

В случая списанието е избирало звездите според въздействието им във филмите."Търсим актриси, които правят много на екрана. А ако са млади и красиви, още по-добре" - споделя редакторката Джейн Саркин.

На корицата на бляскавия брой звездите са облечени в пастелни рокли с пера, като от джаз епохата от 20-те и 30-те години на миналия век.

Ежегодното мартенско издание на известното списание се смята за още един "трамплин за актьорите".

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024