"Отмъстителите" идват на 4 май

Железният човек, Черната вдовица, Тор – богът на гръмотевиците, Хълк, Капитан Америка и Ястребовото око идват на голям екран в истинско 3D зрелище. Героите със свръхчовешки способности от популярния комикс, се събират в мащабната продукция "Отмъстителите".

В новия трейлър на филма, режисьорът и сценарист Джос Уедън разкрива колко различен е всеки от героите в епичната битка за спасяването на света. "Железният човек” е самовлюбеният плейбой и милиардер Тони Старк, изигран от Робърт Дауни Джуниър. "Черната вдовица” е съблазнителната, но опасна Наташа Романоф (Скарлет Йохансо), Тор – Богът на гръмотевиците e решителен принц от Асгард (Крис Хемсуърт),  "Капитан Америка” е доблестният и сериозен Стив Роджърс (Крис Еванс ), "Хълк”  e притеснителният д-р Брус Банър (Марк Ръфало), а  "Ястребово око” - самоотвержения Клинт Бартън, като в ролята е актьорът Джереми Ренър.

Решителността на легендарния директор на международната мироопазваща организация ЩИТ Ник Фюри го кара да направи екип от герои с нечовешки способности и силно изразена индивидуалност. Да се изправят срещу заплахата грозяща Земята и срещу коварния план на Локи (Том Хъдълстоун), е основната мисия на "Отмъстителите”. Дали ще успеят или ще им е необходима много по-мощна сила, ще стане ясно на големия екран на 4 май 2012 г.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024