Нов трейлър на "Мъже в черно 3"

Те са мъжете в черно и пазят света от боклука на вселената! Ако сте ги харесвали досега, няма как да пропуснете третата част на филма.

Заобиколени от всевъзможни странни създания и технологични шедьоври, агент Джей и агент Кей са изключително очарователни, когато се приемат насериозно - т.е. непрекъснато. Третата част на "Мъже в черно" предлага изключително любопитно пътуване във времето назад. Вижте най-новия трейлър на филма.

Действието на “Мъже в черно 3” ще се развива както в наши дни, така и през 60-те години на миналия век. В центъра на сюжета отново е  агент Джей (Уил Смит), който този път се връща назад във времето с една-единствена цел: да опази живота на младия агент Кей (Джош Бролин), който се е превърнал в мишена на безмилостния мегаломан Борис. Освен, че се изправя срещу много по-силни противници, Джей открива и че цялата планета Земя е застрашена от мащабно катастрофално събитие.

Във филма участва и вокалистката на групата Pussycat Dolls, Никол Шерцингер, която изпълнява ролята на приятелката на героя на Уил Смит, Лили.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024