Препоръчваме ви да гледате на кино:

"Игрите на глада" (Hunger Games)

Още преди да излезе на голям екран "Игрите на глада" започна да подобрява рекордите на най-касовите продукции и то само от предварителна продажба на билети. У нас новата тийнейджърска мания, започнала от едноименния роман на Сюзан Колинс, продаден в над 3 милиона броя, е по кината от днес. С участието на Дженифър Лорънс, Джош Хъчерсън, Лиъм Хемсуърт, Елизабет Банкс, Уди Харелсън, Доналд Съдерланд, Стeнли Тучи и певеца Лени Кравиц,  лентата на Гари Рос въвлича зрителите в нов свят и обществен ред. Игрите на глада са извратено зрелище в държавата Панем, което в основата си е правителствена тактика за сплашване, предават се на живо в националния телевизионен ефир, като само един може да остане жив. Катнис (Дженифър Лорънс) се явява като доброволка, за да спаси по-малката си сестра, но за да се завърне отново в Окръг 12, трябва да направи поредица от почти невъзможни избори на Арената - между оцеляването и човечността, между живота и любовта.

"Огледалце, огледалце" (Miror, Miror)

Филмът е пищна екранизация с комедийни елементи по една от най-обичаните приказки на Братя Грим "Снежанка и седемте джуджета". Режисьор на адаптацията е Тарсем Сингх ("Войната на боговете”), който е избрал за главните роли изгряващата звезда Лили Колинс в ролята на принцесата в изгнание Снежанка, и Джулия Робъртс в ролята на злата мащеха, която управлява царството.

"Внедрени в час" е "НЕЧОВЕШКИ СМЕШЕН!"

Това пише сайтът за кино cinefish.bg, така че ако сте го пропуснали миналата седмица, имате пълната възможност да се поправите през тази.

Филмът е тотална кретения, която ще ви накара да се превивате от смях по пода на залата и да се подсмихвате глуповато дълго време след края на прожекцията, докато си припомняте изобилието от култови сцени и реплики. Училищните врагове Шмид (Джона Хил) и Дженко (Чанинг Тейтъм), неочаквано се сприятеляват в Полицейската Академия.Служебна задача ги връща отново на училище, където трябва да се внедрят под прикритие. Бедата е там, че днешните тийнейджъри нямат нищо общо с това което Шмид и Дженко са били преди години и двамата установяват, че представата им за тийнейджърския живот, от секса до наркотиците и купона, е напълно погрешна.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024