Първи трейлър на "The Host" от Стефани Майер

"The Host"("Скитница") е първият роман за възрастни на писателката Стефани Майър, станала прочута със сагата "Здрач".

Действието в книгата се развива в близкото бъдеще на планетата Земя, която е завладяна от чуждоземци паразити. Те се настаняват в телата на хората, като унищожават техните личности. Един човек обаче оказва съпротива – това е Мелани Страйдър, момичето, което продължава да живее като глас в главата, която вече е обща за нея и за чуждоземната душа, наречена Скитница.
Мелани успява да убеди Скитницата да тръгне през пустинята, където любимият й Джаред и брат й Джейми се укриват в подземни пещери с други оцелели човеци. Когато тялото гостоприемник на Мелани и душата на извънземната Скитница се срещат с любимия на Мелани, Скитницата се влюбва в него и решава да остане при хората. Оформя се странен любовен триъгълник между Джаред и двете момичета в едно тяло.

"The Host" в момента се снима. Режисьор на фантастичната лента е голямо име в киното - Андрю Никол, сценарист и режисьор на "Гатака", сценарист на "Шоуто на Труман" и режисьор на "Цар на войната". Ето и първият, доста загадъчен трейлър на филма, който ще излезе в края на март 2013 г.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024