Чанинг Тейтъм съжалява за стиптийза

Актьорът Чанинг Тейтъм разкри, че се чувствал като "глупак", докато изкарвал прехраната си, танцувайки на пилон.

В интервю екранната звезда признава, че в миналото свалял дрехите си за пари. Но побърза да изтъкне, че не се гордее от този етап на живота си.

"Когато човек сваля дрехите си за пари, се превръща в глупак, облечен в тъпа униформа. Никога не ми е харесвало да го правя. Като стоиш на сцената, хората крещят името ти и се чувстваш като рок звезда. Но всъщност си нищо", подчерта още Чанинг, предава бгнес.

Кариерата на Чанинг, освен чрез стиптийз, тръгва и като танцьор във видеоклипа на Рики Мартин за “She Bangs“. Впоследствие мускулестият красавец подписва с модна агенция от Маями и като модел има дори корица на "Vogue". Той се снима в много реклами и клипове до 2004 година, когато идва и звездния му шанс с поява в телевизионния сериал "CSI: Miami". Неговата първа отличителна роля е през 2005 г. в училищната драма "Coach Carter".

Ето и трейлър на последния филм с Чанинг Тейтъм, в който се вижда колко добър е в стриптийза. "Magic Mike", в който освен Чанинг, драхите си сваля и Матю Макхонъхи, ще видим по екраните през юли.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024