Препоръчваме ви да гледате на кино:

"ПРОФЕСИЯ СТРИПТИЙЗЬОР" ("Magic Mike")

..."Работата бе по два часа, а изкарвах 150, понякога дори към 600 долара на седмица, изцяло в брой, което беше страшно много пари за мен по онова време. Наистина ми харесваше шоу-аспекта, макар че да си по прашки може да е доста смиряващо. Колкото по-секси се опитваш да изглеждаш, толкова по-куцо се получава, така че трябва да се отдадеш на комедията в танца, защото това може да е адски забавно. Стриптийзьорите са едни от най-сантименталните хора, които познавам. Ако танцът е с пожарникари, това трябва да бъде най-сантименталната версия на пожарникарите, но жените я харесват. Те пищят, смеят се и слагат банкноти в бельото ти. Много е диво. Ние бяхме като рок-звезди!"

Това е откровението на обещаващия актьор Чанинг Тейтъм (Майк), който разказва за годините, когато е бил на 18-19, прохождащ актьор и танцьор, работещ какво ли не, за да изкара някой долар. И въпреки че създателите на филма заявяват, че всички образи в "Професия Стриптийзьор" са измислени, в лентата има не малко биографични елементи от живота на звездата.

Чанинг Тейтъм дълго време е обмислял идеята да се направи филм за света на мъжките стриптийзьори, който сами ще се убедите, няма нищо общо със света на женския стриптийз! След като разговаря с носителя на Оскар - режисьора Стивън Содърбърг ("Трафик”, "Бандата на Оушън”), "Професия стриптийзьор” става факт.
"Това бе една от най-добрите идеи за филм, които бях чувал," споделя Содърбърг. "Тя е секси, забавна и шантава, както и поглед към интересна, ексклузивна среда, до която повечето хора нямат досег." Продуцентът Грегъри Джейкъбс добавя: "И двамата смятахме, че това е нещо, което не бяхме виждали във филм. А подходът на Чанинг бе безстрашен."

Във филма, главната звезда е Магическият Майк, който с уникалните си танци и сексапилно тяло, пълни залата на клуб "Екскуизит", собственост на бившия стриптийзьор Далас, изигран от Матю Макконъхи, който буквално е "взел" Майк от улицата. Минават 10 години на шеметно ежедневие и горещи нощи, когато Майк се запознава с Адам Хлапето, изигран от Алекс Петифър. Той вижда себе си в новобранеца и му отваря вратата към бързите пари, купоните и страстните жени. По тийнейджърски Хлапето се гмурка до дъното на живота на самообявилите се Крале на Тампа. Това обаче е по-приключенско и секси, отколкото страшно, и в крайна сметка на финала всички са победители, а животът продължава още по-хубав от преди.
Участват: Чанинг Тейтъм, Алекс Петифър, Матю Макконъхи, Адам Родригес, Джеймс Мартин Кели, Джо Манганиело, Мат Боумър, Коуди Хорн и Оливия Мън. Вижте снимките им в галерията.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024