Певецът Дони ще бъде певецът Тони в новия сезон на "Столичани в повече"

Покосени от общи тревоги ще бъдат семействата Чеканови и Лютови в четвъртия сезон на хитовата поредица "Столичани в повече”. Сериалът тръгва от септември по bTV.

Семействата на Рангел (Любо Нейков) и Йордан (Кръстю Лафазанов) ще преживеят истински кошмар – сбиването между двамата герои по време на новогодишното парти, което зрителите видяха в последния излъчен епизод, е довело до сериозни последствия. След известно лутане между живота и смъртта, за ужас и изненада на всички, бившият и настоящият кмет ще се събудят с амнезия. Истинско предизвикателство за Славея (Силвия Лулчева), Андрей (Иван Юруков), Спас (Руслан Мъйнов), Йовка (Ева Тепавичарова), Яна (Мина Маркова), Гълъбина (Албена Павлова), баба Марийка (Стоянка Мутафова), Мария (Виолета Марковска) и Радко (Васил Драганов) ще бъде да възвърнат изгубените спомени на пострадалите.

В предстоящите епизоди на “Столичани в повече” пред двете семейства ще се появи сериозна възможност да станат богати като в мечтите им. Без да подозират, че благоденствието чука на вратата и на вражеския лагер, Чеканови и Лютови ще направят огромна саможертва в стремежа си да се сдобият с дългоочакваното охолство и да сложат в малкия си джоб съседите. Забогатяването, но чрез иманярство, отново ще бъде приоритет в живота на Спас и Радко. Този път двамата противници ще издирват…богатството на българския народ. Какво ли е то?

Интригите между Чеканови и Лютови ще бъдат допълнително подклаждани от Зоя (Ернестина Шинова) – изненадващо завърналата се и то в най-неподходящи момент съпруга на Пацо (Христо Гърбов). Нейната поява ще се окаже поредната сериозна пречка пред любовта на кръчмаря и Гълъбина. Още повече, че Зоя е готова на всичко, за да върне благоразположението на мъжа си и да се възползва от парите на брат му Константин (Христо Гърбов) и за целта ще си послужи с типични женски хитрини. Волята и чувствата на Пацо ще бъдат подложени на силни изпитания.

И през този сезон на „Столичани в повече” зрителите на bTV ще видят нови известни лица. Едно от тях ще бъде певецът и композитор Дони (Добрин Векилов). Той ще влезе в ролята на Тони – известен, претенциозен и доверчив поп изпълнител, който не иска да го сравняват с Дони. Негова вещ ще предизвика интереса на много от героите и ще го доведе до изключително комично и унизително преживяване.

Свързани новини

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023