Маги от новия сериал "Къде е Маги" изчезва заради Facebook

Интернет пространството изиграва основна роля за изчезването на тинейджърката Маги Табакова (Евелин Костова) - основен персонаж от новия сериал "Къде е Маги?", който започва от днес по bTV.

Животът на всеки тинейджър днес е тясно свързан с интернет и социалните мрежи. Какво правят те там остава до голяма степен загадка за техните родители. А отговорите не всеки иска да чуе.

Подобно нещо се случва и в сериала на bTV "Къде е Маги?", чийто първи епизод ще се излъчи на 10 септември от 20.00 часа. От интернет започва историята на едно 17-годишно момиче, което търси себе си и отговори на стотици въпроси, свързани със семейството, приятелите, живота, любовта и секса. Тази част от историята в сериала ще накара много родители да се замислят дали са наясно какво правят децата им, когато седят пред компютъра, с кого и на какви теми общуват в социалните мрежи, какви мисли минават през главите им и как прекарват свободното си време.

Докато се разплита загадката в "Къде е Маги?", героинята около чиято съдба се върти историята, ще разкрива на зрителите както своите чувства, така и грижливо пазените тайни на своето голямо семейство. Тези "срещи" съвсем естествено ще бъдат в социалната мрежа, където всеки ще има достъп до тях. Страницата на Маги Табакова във Facebook е активна, а какво има да сподели тинейджърката със зрителите на сериала и bTV ще може да разбере всеки, който стане неин приятел там.
 

Свързани новини

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023