Джон Траволта е у нас, чакаме и Робърт де Ниро

Робърт де Ниро и Джон Траволта ще излязат за първи път заедно на голям екран във филма "Killing Season", част от който ще се снима в София.

В столицата вече е Траволта, а до дни ще пристигне и киноасът де Ниро. Двете суперзвезди ще останат в София само няколко дни. Според първоначалния план ролята на Робърт де Ниро е щяла да се играе от Никълъс Кейдж, но той отказал. Сценарият за филма бил готов от години, но по различни причини постоянно се отлагал. Очаква се премиерата да бъде догодина.

Действието във филма се върти около двама ветерани от войната в Босна. Робърт де Ниро е американецът Бенджамин Форд, а Траволта - сърбинът Емил Ковач. Режисьор на продукцията е Марк Стивън Джонсън, направил "Призрачен ездач" с Никълъс Кейдж. Зад нея стои компанията "Ню Имидж" - собственик на Киноцентъра в Бояна.

Робърт де Ниро

Макар че ще останат само няколко дни, звездите са изразили мераци да научат най-интересното за България, включително история и кулинария. Джон е чувал за родните специалитети мусака, шопска салата и боб с наденица.
Траволта е пристигнал с чартърен полет, като част от пътя е изминал със собствения си самолет.  Звездата от "Брилянтин" е един от най-известните пилоти в шоубизнеса.

Свързани новини

Ето го новото "Семейство Адамс"

10.08.2021

"No Time To Die" подгрява с нов трейлър

28.07.2021

"В капана на времето" е хитът в кината

27.07.2021

Ето кой ще обяви номинираните за Оскари

12.03.2021

Жан-Жак Ано филмира пожара в Нотр Дам

11.03.2021