Робърт де Ниро и Джон Траволта си тръгнаха доволни от България

Световноизвестните актьори Джон Траволта и Робърт де Ниро, които дойдоха в София за снимките на филма "Killing Season", си заминаха през тази нощ.

В Киноцентъра в Бояна те заснеха две общи сцени от филма, който  е първият, в който двамата си партнират. Официалната премиера на лентата е планирана за догодина.

Холивудските знаменитости си тръгнаха доволни от престоя си у нас - Джон Траволта коментира , че е впечатлен от студията в Киноцентъра и би се върнал отново, за да снима. Робърт де Ниро, който на пристигане се стресна от тълпата посрещачи, този път раздаде автографи и сподели, че е доволен от престоя си в София. Харесал му е и премиера Бойко Борисов, с когото вечеря в  резиденция "Лозенец” в сряда вечерта.

Джон Траволта и Робърт де Ниро бяха у нас за първи път. Филмът, който ги доведе, разказва историята на двама ветерани от войната в Босна. Траволта е сърбинът Емил Ковач, а Де Ниро изпълнява ролята на американеца Бенджамин Форд. Режисьор на продукцията е Марк Стивън Джонсън, направил "Призрачен ездач” с Никълъс Кейдж.

Свързани новини

Ето го новото "Семейство Адамс"

10.08.2021

"No Time To Die" подгрява с нов трейлър

28.07.2021

"В капана на времето" е хитът в кината

27.07.2021

Ето кой ще обяви номинираните за Оскари

12.03.2021

Жан-Жак Ано филмира пожара в Нотр Дам

11.03.2021