Официална премиера на "007 Координати: Скайфол" - снимки от червения килим

Новият филм от поредицата за Джеймс Бонд, "007 Координати: Скайфол", направи британската си премиера. На прожекцията присъства и кралското семейство, представено от Принц Чарлз и Камила Паркър Боулс - разгледайте снимки от червения килим в галерията.

Филмът ще тръгне по екраните и у нас от 26 октомври. С тази лента се частва и 50-годишнината от първата екранизация по книгите на Иън Флеминг.

"007 Координати: Скайфол" вече получи много позитивни отзиви в британската преса, а доста са мненията, че новият Бонд е на път да се превърне в най-добрия от поредицата.

Голяма част от отзивите са обединени около мнението, че макар и предназначен за широката аудитория, това не е просто поредният блокбъстър, а нещо повече. "Новият филм за Бонд е всъщност анти-Бонд. Героят винаги е мълчалив и силен, но този път злодеят (Хавиер Бардем) изкарва наяве нещо, което досега не сме виждали", пише "Movie City News", а "The Hollywood Reporter" смята, че за разлика от предишните филми, "007 Координати: Скайфол" е по-близък до реалността и проблемите на обществото, пише dnevnik.bg.

Режисьорът Сам Мендес вече сподели, че се е вдъхновил от филма на Кристофър Нолан "Черният рицар", коeто звучи още по-обнадеждаващо. Прилики отчете и специализираното издание за кино "Боксофис" - "Присвийте очи и ще видите Брус Уейн в главната роля". "Филмът не е кой знае какво, но е със сигурност един от най-добрите за Джеймс Бонд в последно време", заключава в. "Индипендънт".
 

Свързани новини

Музиката от Джеймс Бонд бие рекорди

13.10.2021

Джеймс Бонд се завърна епично

05.10.2021

"Смъртта може да почака" е тук

15.09.2021

Джеймс Бонд се завръща

03.09.2021

"No Time To Die" подгрява с нов трейлър

28.07.2021