Саундтракът "No Time To Die" записа историческо класиране в чарта

Саундтракът на последния филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака" ("No Time To Die") влeзe в историята като най-високо класирания музикален албум от лентите за Агент 007. 
 
Музикалната колекция е и най-високо класираният албум на композитора Ханс Цимер, който е автор на музиката на стотици филми, сред които кино-хитовете "Гладиатор", "Цар Лъв", "Генезис", "Интрестелар" и много други. 

Композиторът Ханс Цимер: "Няма Супермен, Батман... Бонд ги бие всичките!"

След премиерата на филма в кината, саундтракът на многократно награждавания композитор попадна под номер 7 в официалната класация за албуми. Това е най-високото класиране на запис от Джеймс Бонд, като "No Time To Die" побеждава албума "Goldfinger" от 1964 г. Не е изключено записът да продължи да подобрява рекорда си. 
 
Музикалните композиции включват китариста Джони Мар и други именити инструменталисти и, разбира се, певицата Били Айлиш, чиято заглавна песен дебютира под номер 1 миналата година и отчете най-големите продажби на песен от Бонд. 
 
След като тогава премиерата на филма беше отложена, сега завладяващата балада за втори път влиза в официалната класация за сингли Топ 40. 

Свързани новини

Феновете нетърпеливи да разберат

22.12.2023

"The Sound of 007"

06.10.2022

Джеймс Бонд се завърна епично

05.10.2021

"Смъртта може да почака" е тук

15.09.2021

Джеймс Бонд се завръща

03.09.2021