Следващият Джеймс Бонд ще се играе от двама актьори?

Ерата на Даниел Крейг като Джеймс Бонд вече категорично приключи и ролята на знаменития агент 007 остана свободна. Все още не е обявено кой актьор ще изиграе ролята на Джеймс Бонд в следващия филм от франчайза. Носят се слухове, че това може да е повече от един човек.

Даниел Крейг се сбогува с героя в „Смъртта може да почака“ през 2021 г., но могат ли двама актьори да поемат ролята? Крейг участва в общо шест филма като героя, създаден от писателя Иън Флеминг, и е смятан за един от най-добрите Бондове заедно с Шон Конъри и Пиърс Броснан, но навършил 53 години през 2021 г., той се оттегли, за да се съсредоточи върху други проекти.

Много се спекулира за това кой би могъл да поеме ролята на Бонд за следващата част, като сред имената се споменават имена като Идрис Елба, Том Холанд, Хенри Кавил, но изглежда, че ролята на 007 за следващата част ще бъде разделена между двама различни актьори за първи път в историята.

Според информация на The Daily Mail, ръководителите на следващия филм за Джеймс Бонд искат двама актьори да играят 007: по-млада и по-възрастна версия, като ирландецът Пол Мескал, известен с главната си роля в „Aftersun“, е фаворит за ролята на по-младият Бонд.От друга страна се говори, че англичанинът Арън Тейлър-Джонсън, известен с "Kickass", "Godzilla" и "Avengers: Age of Ultron", може да изиграе по-възрастния Бонд, смятан допреди няколко месеца за фаворит новият 007 за постоянно.

Екипътзад поредицата обаче е категоричен - феновете ще трябва да почакат. Продуцентът на франчайза Барбара Броколи коментира в интервю за "Гардиън" преди време, че все още има "много път напред", преди емблематичният герой да получи "следващата глава от историята си".

Свързани новини

"The Sound of 007"

06.10.2022

Музиката от Джеймс Бонд бие рекорди

13.10.2021

Джеймс Бонд се завърна епично

05.10.2021

"Смъртта може да почака" е тук

15.09.2021

Джеймс Бонд се завръща

03.09.2021