Стартират предварителни продажби за премиерата на "Смъртта може да почака"

На днешния празничен 15 септември стартират предварителните продажби на билети за "Смъртта може да почака".
 
Дългоочакваният 25-ти филм от емблематичната шпионска поредица, който бележи последното превъплъщение на Даниел Крейг като иконичния Джеймс Бонд, се завръща в кината на 1 октомври. Премиерата на суперпродукцията няколко пъти беше отлагана заради пандемията. 
 
Най-нетърпеливите фенове обаче ще могат да изживеят най-опасната мисия на агент 007 още на 30 септември, на специални предпремиерни прожекции. 
 
"Смъртта може да почака" ще предложи на зрителите превърналите се в запазена марка на 60-годишната поредица зрелищен екшън, иновативни джаджи, емблематични коли, забележителни локации и изискан стил, както и криеща много изненади и обрати драматична история, която обещава достоен завършък на Бонд-ерата на актьора Даниел Крейг.
 
 
 
В "Смъртта може да почака" Джеймс Бонд е напуснал активна служба и се наслаждава на спокоен живот в Ямайка. Покоят му обаче се оказва краткотраен – на прага му се появява старият му приятел Феликс Лайтър от ЦРУ, който има нужда от неговата помощ.
 
 
Мисията да спаси отвлечен учен се оказва далеч по-коварна от очакваното и отвежда Бонд по следите на мистериозния Сафин (Рами Малек, "Бохемска рапсодия"). Въоръжен с опасна нова технология, която може да причини смъртта на милиони хора, Сафин търси отмъщение и жадува за Маделин Суон (Леа Сейду) – първата жена, която Бонд си е позволил да обича истински след смъртта на Веспър Линд и която крие не по-малко опасни тайни.  
 
Режисьор на "Смъртта може да почака" е Кари Фукунага ("Истински детектив", "Beasts of No Nation"), а продуценти са Майкъл Уилсън и Барбара Броколи. Сценарият е дело на Нийл Първис, Робърт Уейд, Кари Фукунага и Фийби Уолър-Бридж.
 
В ролите са Даниел Крейг, Рами Малек, Леа Сейду, Ана де Армас, Лашана Линч, Ралф Файнс, Кристоф Валц, Бен Уишоу, Наоми Харис, Джефри Райт, Рори Киниър, Били Магнусен и др. 
 

Свързани новини

New York Times хвали български филм

17.03.2022

Номинации за Златен глобус 2022

14.12.2021

Хитът "Ела, изпей" се завръща

30.11.2021

Виж новия Батман на Робърт Патинсън

21.10.2021

Музиката от Джеймс Бонд бие рекорди

13.10.2021