Най-нетърпеливите вече имат билети за "Хобит: Неочаквано пътешествие"

Премиерните прожекции на "Хобит: Неочаквано пътешествие" ще се състоят в полунощ на 13-ти срещу 14-ти декември в цялата страна. Разгледайте снимки от филма в галерията.

Вчера, 21 ноември, стартираха предварителните продажби на билети за среднощните прожекции и цялата първа седмица във всички кина Cinema City. Нетърпеливи фенове чакаха часове, за да си купят билети и бяха възнаградени с фенски плакат на филма, специално изработен за България в лимитиран тираж.

"Хобит: Неочаквано пътешествие” е първият филм от трилогията, подготвяна от Питър Джаксън по едноимената книга на Дж.Р.Р. Толкин и доразвита на база на издадените и у нас "Пълни приложения към "Властелинът на пръстените". Режисьорът планира следващите две продукции, "Хобит: Пущинакът на Смог" и "Хобит: До там и обратно", които ще излязат съответно през декември 2013-та и юли 2014-та година, също да бъдат прожектирани и в 3D формат.

В "Хобит" главния герой Билбо Бегинс е въвлечен в епичен поход за освобождаване на Еребор - изгубеното царство на джуджетата, което отдавна е завладяно от дракона Смoг. Появилият се изневиделица вълшебник Гандалф Сивия, се обръща към Билбо с покана да се присъедини към група от тринайсет джуджета, предвождана от легендарния воин Торин Дъбощит. Пътуването им ги отвежда в Пущинакът, при Самотната планина, където Билбо среща създание, което завинаги ще промени живота му – Ам-Гъл.

Иън Маккелън се завръща в ролята на Гандалф Сивия, която изпълнява и в трилогията "Властелинът на пръстените". Мартин Фрийман изпълнява главната роля на Билбо Бегинс, а Ричард Армитидж ролята на легендарния Торин Дъбощит.
В образите си от трилогията "Властелинът на пръстените" се появяват отново Кейт Бланшет в ролята на Галадриел; Иън Холм в ролята на възрастния Билбо;  Кристофър Лий като Саруман; Хюго Уийвинг като Елронд; Илайджа Ууд в ролята на Фродо и Анди Съркис в ролята на Ам-Гъл.

Кралската премиера на епичното киноприключение "Хобит: Неочаквано пътешествие" е планирана за 12 декември в Лондон. На специалното събитие шанс да гледат филма заедно със звездите и създателите на продукциятаще имат и четирима българи! Феновете могат да научат подробности и да проверят познанията си за филма на официалните интернет страници на партньорите - www.tv7.bg и www.city.bg. При правилни отговори ще участват в тегленията в началото на декември на двамата късметлии, които заедно с по един свой приятел ще  поемат на неочаквано пътешествие към Лондон.

"Хобит: Неочаквано пътешествие" излиза на голям екран в 3D, IMAX 3D и HFR 3D на 14 декември 2012 г.

Свързани новини

Адът - това сме ние

15.05.2024

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024