Препоръчваме ви да гледате на кино:

"Седемте психопата" (Seven Psychopaths)

"Седемте психопата" е е кърваво-саркастична комедия, която напомня за стила на Куентин Тарантино, в която насилието и американската филмова индустрия са иронизирани с толкова стилно чувство за хумор, което само един иначе театрален режисьор (Мартин Макдона) може да притежава. С невероятното актьорско участие на Колин Фарел, Сам Рокуел, Кристофър Уокън, Уди Харелсън, Том Уейтс, Аби Корниш, Олга Куриленко, Хари Дийн Стантън и др.

"Спешна пратка" (Premium Rush)

"Спешна пратка" е един класически екшън. В лентата има много преследвания, бой, романтика, напрежение и всичко това се разгръща около трогателна семейна драма. Нещото, което прави филмът толкова успешен са високите обороти, които допринасят за едно "задъхващо" преживяване в киното, като за целта и велосипед, каран от Джоузеф Гордън-Левит, върши работа.

"Любовна терапия" (Hope Springs)

Това е една романтична и забавна комедия, но с малко банален сюжет. Филмът спасяват брилянтните актьори Мерил Стрийп и Томи Лий Джоунс в главните роли. Двамата са заедно от 31 години и животът им протича скучно и монотонно, а семейното им гнездо отдавна е оперирано от какъвто и да било сексуален живот. Естествено жената предприема мерки и семейството започва терапия. Сюжетът се базира върху клишета, които с достатъчно талант и усмивка се превръщат в нещо приятно и разпускащо.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024