Слай си призна: Мразех Арни, но вече сме приятели

През 80-те години Силвестър Сталоун изпитвал "непреодолима омраза" към Арнолд Шварценегер, призна самият той в шоуто на Дейвид Летерман, цитиран от бгнес.
 
"Дразнех се дори само от факта, че Шварценегер съществува. И двамата се снимахме в еднотипни филми. Конкурирахме се. Той стреляше с повече оръжия. Аз пък "убивах" повече врагове. Тогава в следващия си филм той предприемаше същинско масово изтребление", казва Сталоун.
 
"Но после Арни започна да снима научна фантастика - "Терминаторът", "Хищникът" и пр. И аз постепенно престанах да го ненавиждам. Защото вече не се конкурирахме. Днес вече сме приятели. Ето, снимахме се заедно в "Непобедимите", отбелязва Слай, който е и сценарист и режисьор на лентата.
 
Сталоун и Шварценегер си партнират и в продълженията на филма - "Непобедимите" 2 и 3, като премиерата на третата част е планирана за август 2014 г. Двамата екшън ветерани играят главните роли и в "Невъзможно бягство".
 
Във филма героят на Слай е архитект, проектиращ супер затвори, от които никой не може да избяга. Но съдбата се обръща така, че той е осъден и влиза да лежи тъкмо в един от тези затвори. За да се измъкне от там, му помага именно Арни. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024