Jake Gyllenhaal измършавя до неузнаваемост заради роля (галерия)

Jake Gyllenhaal шокира с вида си  на 17-те годишни филмови награди в Холивуд в понеделник вечер.
 
Промяната във вида на актьора е за ролята най-новия му филм - "Nightcrawler", където играе криминален репортер на свободна практика, който се замесва фатално с подземния свят на Лос Анджелис. Въпреки това обаче изострените му черти смутили всички, макар Jake да настоява, че героят му Lou е трябвало да изглежда "гладен в преносния и буквалния смисъл на думата". 32-годишният актьор добавя, че "действието на филма се развива на място, което е пустиня на много нива".
 
Загубеното тегло не е толкова много - според собствените думи на актьора е 10-тина кг. - но това е тегло, което просто не е имал в повече. Високият близо 185 см. актьор е известен със спортната си стройна фигура, затова дори 10 кг. изглеждат като много повече. Какво го е мотивирало? "Просто обичам този филм", казва Jake. "Няма тайна или техника - това беше цялата мотивация, която ми беше нужна".
 
Снимките на "Nightcrawler" започнаха на 6 октомври в Ел Ей и включват участието на Bill Paxton и Rene Russo, съпруга на режисьора на лентата, Dan Gilroy.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024