James Franco сваля 17 годишна, тя го отряза (снимки и видео)

James Franco взриви социалните мрежи след като се опита безуспешно да флиртува със 17 годишна ученичка от Шотландия. 
 
Lucy Clode получила като подарък за предстоящия си през май рожден ден подарък от родителите си - пътуване до Ню Йорк. Шопинг, обиколка на забележителностите и, разбира се, посещение на шоу на Бродуей били в програмата на ученичката и майка й, която я придружавала.
 
След шоуто Lucy видяла част от звездите, които давали автографи и направила това, което всеки тийнейджър би направил - щракнала няколко селфита.
 
 
На част от тях попаднал и 35-годишният актьор, който се взрял в русата ученичка от престижната частна гимназия Dollar Academy в Клакмъншир, Шотландия, и й подвикнал да го "тагне" на снимките, след като ги публикува.
 
 
Публикувайки снимките си в своя инстаграм профил, Lucy направила именно това - тагнала актьора с неговото име и последвал обмен на лични съобщения в мрежата.
 
 
Franco бързо се ориентирал в ситуацията, след като тя му казала, че е в Ню Йорк за 18-я си рожден ден, разпитвайки момичето дали иска да се срещнат, с кого е, дали си има гадже, в кой хотел е и дали да си наеме стая там. В началото тя закачливо отговаря, че "Когато си наоколо, нямам гадже", но в последствие отбелязва предпазливо, че "първи април мина". За да я увери, че е той, актьорът изпраща снимка с уверението "Аз съм. Да или не? Утре или в четвъртък?"
 
 
 
След като не получава утвърдителен отговор, актьорът "дава заден" с фразата "ОК, бъди здрава". "Ще се върна, когато наистина съм на 18", пише Lucy и добавя: "Ето ти история, на която приятелите ми в Шотландия няма да повярват никога!". "Не им казвай", пише актьорът, а тя добавя "Искам истинско доказателство, че си ти". "Дадох ти го", пише актьорът, "Ако не искаш да се срещнем сега, пиши ми смс, когато искаш да го направим". "Чакай", сеща се в последния момент ученичката, "ще го направя, ако се снимаш с лист с името ми и лицето ти също е в кадър". И полуила именно това.
 
 
В последствие Lucy коментирала със своя приятелка в социалната мрежа: "James Franco ме покани на среща и аз го отрязах - наистина беше той! Какво правя? Сигурно ще съжалявам години наред за това, но пък ми е такава инжекция в самочувствието, ха-ха", на което приятелката й отговорила "Адски си права, но още по-голяма е инжекцията в самочувствието на @dbrodieb (Brodie Dickson, 18, гаджето на Lucy). Да кажеш "не" на James Franco заради него - хаха, ето това е истинска любов". На това Brodie отговорил "Права си, на седмото небе съм".
 
На този етап няма коментар от Franco по повод инцидента, което породи у слуховте, че цялата история е с цел пиар - последния филм на актьора разказва за гимназиален учител, който се среща с една от ученичките си. Това накара много наблюдатели да допуснат, че актьорът не е пропуснал да се възползва от възможността да вдигне шум около продукцията с подходяща по сюжет шега. Практически поведението му не е незаконно - легалната "възраст на съгласие" в Шотландия е 16, а в Ню Йорк, Америка - 17.
 
Към момента изглежда, че профилът на Lucy - instagram.com/lucy_clode - е изтрит.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024