Шокиращите признания на Pamela Anderson

Най-известната холивудска блондинка Pamela Anderson представи хуманитарната си фондация на филмовия фестивал в Кан, където говори и за психичесото и физическо насилие, които претърпяла като дете.
 
Фондацията се занимава със защитата на правата на хората, животните и околната среда. Оказва се, че Pamela е толкова чувствителна към правата на околните, защото нейните са били системно и жестоко потъпквани от най-ранна детска възраст. "Нямах лесно детство. Въпреки любовта на родителите ми, още на шест години бавачката ми блудства с мен", разказва 46-годишната Anderson.
 
Шест години по-късно звездата от "Спасители на плажа" се сблъсква с нови травми, този път причинени от мъж. "Отидох при мой съученик и неговият брат искаше да ме научи да играем на табла. Това доведе до масаж на гърба, а това - до изнасилване. Той беше на 25 г., а аз на 12. Първото ми хетеросексуално преживяване", споделя още холивудската актриса. 
 
В гимназията нещата не станали по-добре - тогавашното й гадже решило, че "ще бъде много забавно, ако доведе шестима приятели, с които да ме изнасилят групово. Исках да ме няма на тази земя", припомня си Pamela.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024