Ето как се прие режисьорският дебют на Ryan Gosling

Режисьорският дебют на Ryan Gosling "Lost River" беше прожектиран за първи път вчера на кинофестивала в Кан. Филмът беше един от най-очакваните на ежегодното събитие, а критиците, които присъстваха в препълнената зала, вече споделят оценките си, пише бгнес. За съжаление на Gosling първата му работа зад камерата получи единодушна негативна оценка.
 
"Lost River" е фентъзи трилър с участието на Christina Hendricks, Matt Smith и Saoirse Ronan. Във филма са включени аспекти на черното фентъзи, а действието се развива на фона на разрушен град. Billy е самотна майка, която попада в дълбините на тъмен подземен свят, а нейният син тийнейджър Bones намира път, който го отвежда към таен подводен град.
 
Billy и Bones трябва да дълбаят в тъмния фантастичен свят, за да спасят семейството си. Критиците изразиха първоначалната си реакция за филма в Туитър. "Интригуващи образи и дръзки влияния, но едно нещо е ясно – режисьорският дебют на Ryan Gosling не е за широката публика", пише "Тотал филм".
 
Други критици откриват сходства с предишния филм на Gosling. На това мнение е главният редактор на Time Out: "Всеки, който е харесал "Само бог прощава", би харесал и "Lost River" на Ryan Gosling. Заменете Банкок с блатиста Америка и в основни линии ще получите същия филм".
 
"Lost River" ще излезе в кината на 2 октомври. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024