Jolie: "Maddox прилича на мен повече от биологичните ми деца"

Носителката на Оскар Angelina Jolie в най-новото си интервю разкрива, че от всички деца най-много прилича на нея осиновеният й син Maddox, пише бгнес.
 
38-годишната холивудска актриса и 50-годишният Brad Pitt имат шест деца - три осиновени и три биологични. "Струва ми се, че децата се раждат с характера, който ще имат и като пораснат го запазват, освен ако не преживеят голяма травма, която да ги промени завинаги. Ако погледнете снимките на децата ни, докато са съвсем малки, как са изглеждали и каква енергия са имали, ще видите, че са същите и като пораснали", казва Jolie и уточнява, че ролята на родителите е само да насочва личността на детето и да не му пречи прекалено. "Така например всички биха помислили, че най-сходни биха ми били децата, които съм родила, но не е така. Най-подобен на мен е Maddox, така че според мен генетиката няма голямо влияние за характера" казва още актрисата.
 
Междувременно само преди няколко дни Angelina разкри още, че нейният любимец има гадже. "Започна да излиза, има си момиче. Казах му, че не искам да го изложа, но тази новина трябва да я споделя. Момичето е много сладко и живее във Великобритания" разказа гордата майка. "Винаги когато е възможно пътуваме за Великобритания и там се виждат. Тя е истинска дама и са много сладка двойка" добави още Angelina, която уточни, че не иска децата й да се занимават с актьорство. "Не ми се иска децата да стават актьори", подчертава Jolie. "Няма да им откажем, ако това поискат, но се стремим да им покажем толкова много други интересни неща, че дори няма да се сетят за актьорството". 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024