"Демоните на Да Винчи“ продължен за трети сезон

Третият сезон на историческия фентъзи сериал "Демоните на Да Винчи“ бe одобрен. Сериалът създаден от David S. Goyer и продуциран от Adjacent Productions проследява "неразказаната” история на най-великия гений в света Леонардо да Винчи по време на бурната му младост в ренесансова Флоренция.
 
Към екипа на "Демоните на Да Винчи“ се присъединява сценаристът на "Досиетата X“ John Shiban, като изпълнителен продуцент и шоурънър. Shiban е писал сценариите на повече от 20 епизода на "Досиетата X”, за които е номиниран за награда "Emmy“. "В обувките на Сатаната“, "Залез“ и "Ад на колела“ са други продукции, в които е взимал участие, като сценарист, консултиращ продуцент, автор и/или режисиор.
 
"Развълнувани сме да продължим приключенията на Leonardo da Vinci с трети сезон на "Демоните на Да Винчи”, особено след като John Shiban се присъединява към екипа като изпълнителен продуцент и шойрънър – коментира Carmi Zlotnik, управляващ директор на Starz. "Версията на David Goyer за младостта на da Vinci продължава да забавлява феновете. Ще ви отведем по-надълбоко в света на "Демоните на Да Винчи”, където останаха много неразказани истории.”
 
В "Демоните на Да Винчи” участва Tom Riley ("Монро”, "Доктор Ху”) в главната роля. В сериала му партнират Laura Haddock ("The Inbetweeners Movie”, "Пазители на галактиката”), която играе прочутата красавица Lucrezia Donati; Elliot Cowan ("Лутър”), който е в ролята на суровия градоначалник на Флоренция, Lorenzo Medici; Lara Pulver ("На ръба на утрешния ден”, "Шерлок”), която играе съпругата на Lorenzo, Clarice Orsini; и Blake Ritson ("Серена”, "Upstairs Downstairs”) в ролята на безскрупулния и коварен граф Girolamo Riario, племенник на папа Сикст IV.
 
Извън САЩ, "Демоните на Да Винчи“ се разпространява от BBC Worldwide в партньорство с FOX International Channels (FIC), който излъчва продукцията в 125 страни в Латинска Америка, Европа, Азия, Близкия изток и Африка.

Свързани новини

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023