Cameron Diaz: "Животът е по-лесен без деца"

Актрисата Cameron Diaz признава, че животът е по-лесен без деца. Тя твърди, че не й е било лесно да вземе решение да няма семейство, но никога не се е подготвяла да стане майка.
 
"Да имаш деца коства твърде много усилия. Не поисках да поемам отговорността за друг живот, освен моя. Това наистина направи живота ми по-лесен. Едно дете изисква грижи по цял ден, всеки ден в продължение на 18 години. Да нямаш деца може наистина да улесни живота. Това обаче значи, че е било лесно решение - жените все още нямат право да казват, че не искат деца, освен ако не са подготвени да ги осъждат публично", казва актрисата. "Но това съм аз. Работя върху себе си. Смятам, че в момента нещата са се наредили добре. Не ме е грижа вече", добавя тя.
 
В момента тя се снима във филма на Jason Segel Sex Tape ("Секс касета"), който изобилства от голи сцени, пише бгнес. Cameron разкрива, че зрителите ще видят "всичко" в първата й гола сцена. "Това е първата гола сцена за мен, но и Jason се съблича. Това е част от ролята. Направих го. Хората ще видят всичко", казва Cameron Diaz.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024