Nicole Kidman и Reese Witherspoon заедно в ТВ сериал

Две от най-успешните холивудски актриси Nicole Kidman и Reese Witherspoon ще се завърнат на малкия екран с участие в предстоящия телевизионен сериал Big Little Liars, съобщава бгнес.
 
Двете кино звезди се съгласили да участват заедно в сериала, основан на книгата на Liane Moriarty със същото заглавие. Негов сценарист ще бъде David E. Kelley. Проектът не е свързан с конкретна телевизионна мрежа, но е предложен на водещи кабелни телевизии. Правата върху бестселър номер едно на "Ню Йорк таймс", публикуван през юли, бяха закупени от Kidman и нейната компания "Blossom Films" и от Witherspoon и нейната "Pacific Standard" през август. Първоначално актрисите смятали да превърнат историята в игрален филм.
 
Книгата разказва историята на три майки на деца от детската градина, чийто привидно безупречен живот бързо излиза извън контрол, след като се озовават в центъра на мистериозно убийство. Witherspoon и Kidman и техните компании ще бъдат изпълнителни продуценти на сериала наред със сценариста Kelley и авторката на книгата Moriarty.
 
Макар че зад сериала все още не стои нито една телевизия, той вероятно ще си струва да бъде гледан заради впечатляващия му екип. Witherspoon спечели Оскар за ролята си във филма от 2005 "Да преминеш границата", а Kidman беше удостоена същото отличие през 2003 за филма "Часовете". Kelley пък е носител на десет награди "Еми".

Свързани новини

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023