Charlie Sheen призна в ефир, че е болен от СПИН (видео)

Както се спекулираше, в днешното издание на сутрешното шоу на NBC "Today", Charlie Sheen потвърди, че е ХИВ-позитивен.
 
 
Вчера беше оповестено, че актьорът ще използва ефира на популярното предаване, за да направи "разкриващо лично съобщение” пред журналиста Matt Lauer в ексклузивно интервю на живо. "Време беше да застана и лично да кажа истината, за да спрат тези спекулации и полу-истини, както и ужасни обвинения, че може да съм заразил и други, което не би могло да е по-далеч от истината", каза актьорът.
 
Според изтеклата по-рано информация, потвърдена вече и лично, актьорът е болен от около 4 години - горе-долу по времето, когато получи публичен срив и скъса скандално отношенията си със сериала "Двама мъже и половина", който го направи най-високоплатения актзор в телевизията досега - печелеше по 1,8 милиона долара а епизод.
 
 
Истинските проблеми обаче тепърва предстоят, защото според източници, през тези 4 години, а особено в последно време, актьорът е плащал щедро - до 30 хиляди долара на вечер - на порнозвезди, които да идват на гости в дома му и да му правят компания. И докато от мъжете сред тях не се е искало нищо друго, жените определено не са се ограничавали само с това - и според посетителкии в дома му, често не са се използвали никакви презервативи, нито пък те са били предупреждавани за особен здравословен статус. Ако се докаже, че това е вярно, той подлежи на съд за умишлено заразяване, подвеждане и застрашаване на живот. 
 
В ефир обаче той заяви, че винаги е предлагал презервативи и никога не е крил състоянието си, както и че е "абсолютно невъзможно" да е предал на някого заболяването си.
 
 
Парите, които според таблоидите плащал, за да не бъде издадено състоянието му, актьорът определни като "изнудване".
 
 
И макар да има идея грубо кога може да се е заразил, Sheen заяви, че не е сигурен как точно е станало и от кого може да е. Не диагнозата му обаче е била причина за публичните скандали, с които се раздели с шоуто - "това беше много повече стероиден гняв, отколкото нещо друго".
 
 
Denise Richards  – бившата съпруга на Charlie Sheen, знаела за диагнозата "от няколко години”, но не е засегната от нея, нито пък двете им дъщери. До този момент няма информация за нито една от жените в живота на актьора, бивша, настояща или "временен гост", чийто ХИВ статус да е позитивен. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024