"Игра на лъжи" тръгва по FOX Life от 18 aвгуст

Алис Вон е най-добрият частен детектив в Лос Анджелис и е от онзи тип жени, с които не искате да си правите шеги. Тя е създала бюрото за разследвания "Андерсън/Вон" заедно с най-добрата си приятелка и бизнес партньор Валъри Андерсън. Те разследват някои от най-сложните случаи по света заедно със своя екип от частни детективи: Дани Йон, дяволит и непочтителен частен детектив, който не се притеснява да нарушава закона, когато е необходимо да разреши определен случай и дебютантката в екипа Софи Новак, която им служи като вътрешен съветник и гениален хакер. 
 
Алис е във вихъра си, когато годеникът й Бенджамин Джоунс я лишава от милиони и изчезва. Така тя внезапно се оказва в позицията на жертвата и предприема тайна мисия за отмъщение, като нищо не може да я спре по пътя към целта. Оказва се обаче, че не само тя преследва Бен. Агентът от ФБР Жул Дао следи криминалната му дейност в цяла Европа и сега е по-близо от всякога до възможността да го залови и се надява Алис да му помогне за това. Междувременно неуловимият Бен отново е навлязъл в опасния и привлекателен свят на международната престъпност с дългогодишните си партньори, експертите Маргът Бишъп и Реджи Ленъкс. Когато залогът е толкова висок, нямаш право на грешна стъпка. Както Алис, така и Бен си играят с огъня в тази пристрастяваща игра на котка и мишка. 
 
В "Игра на лъжи" участват звездата от "Гангстерски отдел" и "Z-та световна война"Мирей Инос в ролята на Алис Вон, както и Питър Краузе в ролята на Бенджамин Джоунс. 

Свързани новини

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023