Сериал от вселената на "Лоши момчета", този път с лоши момичета

Jerry Bruckheimer не се е отказал от "Лоши момчета 3", но преди това ще прави сериал в традициите на екшън хита, пише cinefish.bg. В него ще участва Gabrielle Union, която ще се завърне към ролята си на агент Sydney Burnett в "Лоши момчета 2".
 
В новия сериал Burnett, която е сестра на Marcus Burnett (Martin Lawrence) в поредицата, започва нова работа като детектив в полицията на Лос Анджелис. 
 
Нейна партньорка е Nancy McKenna, която има семейство и деца и съответно завижда зверски на свободната от всякакви ангажименти Syd. Двете дами имат съвсем различен начин на живот и подход към всяка ситуация, но са истински екшън фурии и се развихрят на пълни обороти, докато громят престъпността.
 
Сценаристи и продуценти на все още неозаглавения сериал са създателите на "Черният списък" – Brandon Margolis и Brandon Sonnier. Jerry Bruckheimer ще бъде изпълнителен продуцент. 
 
"Лоши момчета" се превърна в един от хитовете на 1995 и бетонира славата на Martin Lawrence и Will Smith. Продължението от 2003 бе още по-успешно и още оттогава всички очакваха с нетърпение появата на трета част.

Свързани новини

"Възвишение" излиза на Блу рей

12.11.2018

Без Taron Egerton в следващия "Kingsman"

09.11.2018

Стефан Командарев с нов филм

07.11.2018

Ridley Scott подготвя "Гладиатор 2"

06.11.2018

"Вездесъщият" в кампания за "Оскар"

30.10.2018

Коментари