Първи кадър на Renee Zellweger като Judy Garland

Renee Zellweger изглежда тотално преобразена в първия кадър от "Judy", пише cinefish.bg. В новия биографичен филм актрисата е в ролята на холивудската легенда и майка на Liza Minnelli – Judy Garland. Снимките на бъдещия хит започнаха наскоро в Лондон.
 
 
Действието във филма се развива в края на 60-те години, когато Garland пристига в английската столица за серия разпродадени концерти. Сред останалите имена в актьорския състав са Rufus Sewell, Jessie Buckley ("Война и мир"), Finn Wittrock ("Зловеща семейна история") и звездата от "Хари Потър" Michael Gambon.
 
Концертите на Garland в известен нощен клуб отбелязват края на продължителната й кариера. Филмът ще припомни някои от нейните изпълнения, както и най-големите й хитове, включително класиката "Somewhere Over the Rainbow". Новият филм ще представи и сблъсъците на легендата с нейните мениджъри, отношенията й с някои музиканти и фенове, както и тежката семейна драма, която я разтърсва по време на концертите в Лондон. 
 
Режисьор на "Judy" е известният британски театрал Rupert Goold, номиниран за наградата "Тони", а сценарист е Tom Edge ("Короната"). 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024