"Sherlock Holmes 3" за Коледа 2020

Като че ли никой не очакваше, че този филм ще го бъде, но вече е официално потвърдено, уверява cinefish.bg. Robert Downey Jr. говори за "Sherlock Holmes 3" от години, но все не намираше време за него в претоварения си от ангажименти, предимно за снимките на поредния филм за супергерои, график. Ето че все пак той отново ще се събере с Jude Law за третата част от популярната поредица, чиято премиера бе обявена за Коледа 2020.
 
Guy Ritchie, който режисира първите два филма, все още не е официално обявен за режисьор на дългоочакваното продължение. Това, разбира се, не означава, че наистина няма да се завърне отново зад камерата. Може би все още уточнява своя хонорар или пък ще е прекалено зает със следващия си проект "Toff Guys”, който ще е неговото завръщане към стила на култовия "Две димящи дула".
 
Засега единствено е обявено завръщането на Downey и Law в ролите на Holmes и Watson, а Chris Brancato, един създателите на сериала "Narcos", ще се заеме да подготви сценария. От Warner Bros. започват усилена подготовка за новия филм и обявиха, че премиерната му дата ще е на 25 декември 2020. Това означава, че той ще е по екраните само седмица след друго, не по-малко очаквано продължение – "Аватар 2". 
 
Предишните два филма за Sherlock Holmes са спечелили над 1 милиард долара само от разпространението си по кината. 

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024

Комедията ''Голо оръжие'' се завръща

07.03.2024