"Мисията невъзможна 7" ще ни отведе в космоса

Ако мислите, че Tom Cruise се е уморил от своите невъзможни мисии и смята да се оттегли от поредицата, дълбоко се заблуждавате, уверява cinefish.bg. Актьорът вече се подготвя за следващата глава от приключенията на агента Ethan Hunt. А според режисьора Christopher McQuarrie, той вече има страхотни идеи за "Мисията невъзможна 7".
 
Тези идеи ще изстрелят поредицата на едно ново... космическо ниво. В свое скорошно интервю McQuarrie, който е сценарист и режисьор на последните два филма от поредицата намеква, че новата глава ще е нещо, което "ще покори света". "Ще бъде нещо грандиозно. Планираме нещо свързано с корпорацията SpaceX или НАСА. Не знам дали "Парамаунт" ще се съгласят да подкрепят подобна идея", споделя той.
 
Самият Cruise също не крие идеите си да пренесе приключенията на Hunt и компания в открития космос. "Обмисляли сме варианти за това. Въпросът е как точно да го направим. Как да го вмъкнем като част от сценария на "Мисията". Не искаме просто да се получат яки кадри, а те да са допълнение към героите и историята. Какво може и какво не може да направи екипът на подобно място?", размишлява актьорът.
 
Едно интергалактическо приключение звучи като добро продължение на поредицата. Все пак ще е трудно да се надскочи вече видяното в "Мисията невъзможна: Разпад", превърнал се в най-касовия хит дотук с приходи от 791 милиона долара. Пък и нямаме търпение да видим поредната щура каскада на Cruise в космоса.

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024

Комедията ''Голо оръжие'' се завръща

07.03.2024